Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti melyik fiút választanátok a kettő közül? (lent)
1.Jólelkű,visszafogott,Rendes,Lelkiismeretes,megbecsüli a lányt de nem ad annyit sms-re ,telefonra stb...a kapcsolat terén.Inkább élőbe
Normális ruhák,vékony izmos,szálkás testalkat
Kevés barátja van,nagyon humoros,helyes arc
186cm magas,a szex nem olyan fontos a fiunak ,inkább az érzelmek
2.Szolis,nagymenő,Bulizós,nagy vagány :)helyes arc
Normális ruházat,de inkább ilyen szolis,páwás divat,vastagabb kigyúrtabb testalkat de nem az a szálkás izom hanem az a felporozott.
172-174 cm ,sok barátja van,egy partyarc,de biztos megbecsüli a lányt
Sokat sms-ezik,telefonál a csajnak,és élőbe is talizik
Szexuálisan túlfűtött ,fontos a szex a kapcsolatban
.......................................
Én az első vagyok és szakított velem a barátnőm és összejött egy másodikkal :)
Igazából én is tartom magam annyira helyesnek csak én nem vagyok olyan társas lény és partyarc,inkább az érzelmes vonal...
Hát szomorú vagyok az fix :'((
De csak magamra vethetek ezen a téren :(
Amúgy szerintem nem feltétlen igaz amit írtok ,van benne sok igazság ugyan de akkor is :)
Igazából nekem nem szexre kell,csak arra,hogy nyáron mikor nem lesz palija akkor találkozzunk és hülyüljünk és elcsattanjon még egy pár forró csók.
Tudom,hogy én nem a szexisten vagyok számára hanem a világ legcukibb,legviccesebb embere akire teljesen máshogy néz mint egy átlagos fiúra ha szakítottunk ha nem!
Pluszba még annyi,hogy kettőnk között elég érdekes viszony van!
Nem járunk már,2 hónapja nem láttuk egymást,de nagyon hiányzunk egymásnak mint társ.
Lehet ez nem szex társ de sokkal több mint barát!
Lehet,hogy nem adtam meg neki azt amire a legjobban vágyott a SZEX,de ismerem a lányt és a szituációt és ha nem is most de nyáron majdnem biztosra veszem,hogy ha belemegyek és nem lesz addigra új barátnőm akkor biztos újra fel fog lángolni a szerelem irántam...
De elb"sztam :( Sajnos buta voltam így a saját hibámból tanulhatok,de legalább ez egy nagyon jó lecke volt az élettől és nagyon nagy tanulság .
Köszönöm a kommenteket amúgy :)
":) Viszont ujjazni azt nagyon jól tudtam és csókolózni is :))
Tehát mikor vad csókcsatába estünk akkor mindig megujjaztam és mindig hatalmasat élvezett(Átrezget az egész teste aztán alig bírt levegővel mikor elélvezett)aztán csak szuszogott,szóval a fene se tudja mi van már itt :( "
visszafogott
Ez hogy passzol össze? : D
Kirakhatnál nekünk ide egy képet az arcodról nekünk, hogy eldöntsük, valóban olyan jóképű vagy-e.
A másik meg: ha a másik is megbecsüli a lányt, és rendes vele, valószínűleg a szex is sokat nyom a latban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!