Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti melyik fiút választanátok a kettő közül? (lent)
1.Jólelkű,visszafogott,Rendes,Lelkiismeretes,megbecsüli a lányt de nem ad annyit sms-re ,telefonra stb...a kapcsolat terén.Inkább élőbe
Normális ruhák,vékony izmos,szálkás testalkat
Kevés barátja van,nagyon humoros,helyes arc
186cm magas,a szex nem olyan fontos a fiunak ,inkább az érzelmek
2.Szolis,nagymenő,Bulizós,nagy vagány :)helyes arc
Normális ruházat,de inkább ilyen szolis,páwás divat,vastagabb kigyúrtabb testalkat de nem az a szálkás izom hanem az a felporozott.
172-174 cm ,sok barátja van,egy partyarc,de biztos megbecsüli a lányt
Sokat sms-ezik,telefonál a csajnak,és élőbe is talizik
Szexuálisan túlfűtött ,fontos a szex a kapcsolatban
.......................................
Én az első vagyok és szakított velem a barátnőm és összejött egy másodikkal :)
Igazából én is tartom magam annyira helyesnek csak én nem vagyok olyan társas lény és partyarc,inkább az érzelmes vonal...
"a szex nem olyan fontos a fiunak ,inkább az érzelmek "
Na itt basztad el...
Amúgy könnyen lehet,de hozzá kell tennem,hogy a csaj azt mondta,hogy eddig minden fiúja kihasználta csak arra kellett nekik...És én meg nem akartam,hogy azt higgye .
De lehet a szex de ha szeretett volna akkor megbeszélte volna velem vagy rávezetett volna...
De igenis fontos a szex a nőknek is !!!
Persze, nem kell már az első randin megdönteni, de azért fél évet sem várni. Ha felnőtt lányról van szó (itt a 18 felettieket értem), akkor nem kellett volna várni annyit. Szerintem egy-két hónap után simán lehetett volna.
2 Hónapot vártam,tudom,hogy fontos ,most már bánhatom,szánhatom,amúgy szerintem fogunk mi még együtt lenni de ez most így alakult,csak ugye fáj mivel szerelmes voltam az illetőbe :(
És ő meg összejött más fiúval :((
Ennek amúgy már 2 hónapja de én nem tudom kiverni a fejemből :(
"szerintem fogunk mi még együtt lenni"
Legyen már benned tartás bameg!
Egyrészt minden szentnek maga felé hajlik a keze....vagyis nyilván magadat jobb színben tüntetted most fel, mint valójában, a másikat meg jobban lehúztad, mint valójában.
Mindegy, az igazi ok benne van a leírásodban, és a 11. is megírta.
1. a szex nem olyan fontos
2. szexuálisan túlfűtött
A csaj nem kapta meg szexuális téren, amit igényelt. Ez abból is látszik, amit írtál, hogy te vagy számára a legkedvesebb, legviccesebb. Igen, de szexuálisan nem nyújtottad azt a szintet, amit ő szeretett volna. Vagy rossz voltál az ágyban, vagy csak egy "lassabb" lány való neked.
:) Igen szerintem is itt ment szét a dolog :(
De a régi barátnőimet mind megdugtam meg ilyenek nem volt semmi gond,de ő nekem más volt.
Legyen bennem tartás :)
Hát van de ha valakit szeretsz és tulajdonképpen jóban vagyunk ,facebook adatlapomon is sokat kommentel,like-ol,
Szóval ha már járni nem is de még kufircolni szerintem fogunk még és abba nem lesz semmi rossz,csak ne szeressem már annyira basszus :S
"Szóval ha már járni nem is de még kufircolni szerintem fogunk még és abba nem lesz semmi rossz,csak ne szeressem már annyira basszus :S"
Pont, hogy fordítva. Mivel te azokat az igényeit nem tudtad kielégíteni, veled mindent fog, kivéve kufircolni. Ez annak a fordítottja, minthogy van egy lány, akinek vannak párkapcsolatai, és van egy fiú az életében, aki úgy megdugta párszor, hogy azt se tudta hányadikán van elseje. Na most ha a lány a barátaitól nem kapja meg szexuálisan, amit igényel, akkor idővel mindig vissza fog térni ahhoz a fiúhoz. Tulajdonképpen magához láncolta a nagyon jó szexszel.
Szóval ha a szex miatt hagyott el, akkor veled mindent fog, kivéve szexelni.
:) Viszont ujjazni azt nagyon jól tudtam és csókolózni is :))
Tehát mikor vad csókcsatába estünk akkor mindig megujjaztam és mindig hatalmasat élvezett(Átrezget az egész teste aztán alig bírt levegővel mikor elélvezett)aztán csak szuszogott,szóval a fene se tudja mi van már itt :(
De igazából én nem szexre vágyom vele hanem arra,hogy átöleljük egymást,és szeressük egymást mély csókkal .Nekem ennél nem kéne több.
A szex ennél a lánynál számomra nem fontos,inkább a belső értékeibe szerettem bele.hiába szép
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!