Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik fiút választanátok? És melyiket biztos nem?
Fiú1: Tesóm exének öccse. Nagyon kedves fiú egyszer randiztam vele nem sokra rá összejött egy másik csajjal. Azóta szakítottak és úgy érzi tudna felejteni de szüksége van rám. Sokat beszéltünk azóta,mellékesen helyes is korban velem egyidős. Testileg nem történt köztünk semmi. Sokat sportol és nem dohányzik. A közelben lakik.
Fiú2: Ezzel a sráccal szégyenlem de kavartam egy buliba. Csókolóztunk és táncoltunk. Azóta felvettem vele a kapcsolatot is nagyon jó kedélyű humoros pont, mint ami a buliban is megfogott benne. Kedvesnek tűnik de még nem ismerem annyira. Nálam 2 évvel idősebb. Sokat sportol de nem egy álompasi ráadásul dohányzik és gyakran jár bulizni nem tudom lehetne-e komolyabb köztünk. + pont viszont, hogy, A közelben lakik.
Fiú3: Ő a tipikus aranyos és majd megzabálom kategória. Nálam egyel fiatalabb, kinézetre kifogástalan. Egy sportot űzünk viszont nem a közelben lakik. Rá várnom kéne egy évet míg Pestre kerülök nem tudom megérné e. Nagyon szeretem őt ő is bír engem. Testi kapcsolat masszázson ölelésen és puszin kívül nem volt. Imádok a társaságában lenni. Egy negatívum, hogy dohányzik más kifogás nincs benne.
17/L
A 2.-at biztos nem, ráadás az ne legyen pluszpont hogy a közelben lakik :\ Az 1.-t sem igazán válaszanám én, korban sem igazán, meg ez az el tudna felejteni dolog...A 3.-ban a kor zavarna, és nembírom a cigis pasikat...
Válassz egy negyediket! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!