Kit választanátok? A biztos befutót vagy kockáztatnátok? (ez most pasiügy, nem lóverseny)
Van két pasi. Az egyikről tudom, hogy bejövök neki és végülis ő is tetszik nekem. Viszont a másik srác komolyabban érdekel, vele szívesebben összejönnék. De nem tudom tetszem-e neki, mert nem adta jelét egyáltalán.
Biztosra mennétek és az első pasival jönnél össze, vagy kockáztatsz, és lehet ezáltal két szék közül a pad alá...
Azzal próbálnék összejönni, aki jobban tetszik.
Ha egyformán tetszenek, akkor azzal, akinek kellek.
Az én válaszom...hmmmm..nem biztos, hogy pont ide "illik" de hátha segít:
Barátommal 4 éve voltunk együtt - ez volt a "biztos"
Jött egy srác, aki szöges ellentéte volt a barátomnak,aki hatalmas felfordulást okozott az én kis biztos életemben. Nem tudtam mit akar, csak tetszem neki, csak egy éjszakát akar????? - ez volt a "kockázat"
Magamon meglepődve, hátrahagytam a biztosat, belementem abba, amitől volt aki féltett, volt aki bíztatott.
Nem bántam meg: Ő az IGAZI, ő a férjem és egyben a gyermekem apja :)
Bár a kérdésedből az derül ki, hogy Nálad nem ennyire komoly a dolog, de hátha tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!