Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik még rajtam engem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik még rajtam engem leszámitva olyan lány aki megérte a 20 éves kort, és még nem volt pasija? Nem is csókolózott?

Figyelt kérdés
2012. jún. 15. 23:51
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
01:00 Akkor ne így indítsd, mert ez a "kipróbálok egy szzűz lány-t" duma nem éppen nyerő a lányoknál. Meg egyébként is, attól, hogy szű, még nem jelenti azt, h magának sem csinűlta
2012. jún. 16. 13:44
 22/24 anonim ***** válasza:

Igen van, ismerek én is ilyet, nem is egyet. Semmi gond nincs ezzel, mindennek eljön az ideje. De tudnám javasolni, hogy olvass el pár könyvet, legalább fogalmazni megtanulnál... Emellett egy kis tudásra is szert tennél, szeretjük az értelmes nőket, mert 20 évesen illő lenne ha már nem csak lány lennél. /Ennek semmi köze nincs ahhoz, hogy volt-e valamilyen kapcsolatod vagy nem, pusztán gondolkodásmód kérdése./

24/F

2012. szept. 7. 21:05
 23/24 anonim ***** válasza:

persze, biztos vannak sokan azért :)

ne hidd h ez gond nálad, te csinálod jól, vársz az igazira, nem állsz le mindenkivel! ez lenne a normális

(fiú vagyok egyébként és így látom)

2012. szept. 7. 21:41
 24/24 anonim válasza:
énis most októberben leszek 20 és még nem volt pasim sem, és nem is csókolóztam, lett volna rá alkalom, de én nem akartam, és igazából nekem nem hiányzik az h legyen pasim ... :)
2012. szept. 15. 17:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!