Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasi megérzi első alkalommal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasi megérzi első alkalommal ha a lány még nem csókolózott előtte?

Figyelt kérdés
2009. aug. 24. 20:56
 1/8 anonim ***** válasza:
ne aggódj nem.
2009. aug. 24. 20:56
 2/8 anonim ***** válasza:
még nem volt alkalmam efélében ugyanis egyikőjük sem akkor csókolózot először ! de nyugi nem nagy kunc, mármint nagyonjó érzés, és nehéz lenne elcseszni:)
2009. aug. 24. 21:00
 3/8 anonim ***** válasza:
mért kell félni ilyenektől?ne aggódj annyit ezen.megérzi vagy nem?nem számít!!biztos vagyok benne ha megcsokól épp lesz.rja h csokolóztál már vagy sem...
2009. aug. 24. 21:00
 4/8 escrogar ***** válasza:
nagy valószínűséggel igen, ha a srác már csinálta előtte...
2009. aug. 24. 22:07
 5/8 anonim ***** válasza:
83%
nekem nem vette észre a pasi, jött magától mintha ezerszer csináltam volna előtte .. anno :D
2009. aug. 25. 00:42
 6/8 anonim válasza:
ha abban a helyzetben leszel jön minden magától, természetesen, nem kell ezen aggódni.
2009. aug. 25. 13:30
 7/8 anonim ***** válasza:
De ha jól nézel ki, akkor adok leckéet...persze ingyen. :D
2010. máj. 25. 00:26
 8/8 anonim válasza:
Együttérzek veled, nekem is hasonló a problémám... gimnáziumban már nagyon ciki, pláne ha az illető nem bűnronda. Mindegy, aki sokszor csókolózott már, az is max. azt érzi (sajna) hogy ez annyira nem csinálja jól... :/
2012. jan. 20. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!