Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik még rajtam engem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik még rajtam engem leszámitva olyan lány aki megérte a 20 éves kort, és még nem volt pasija? Nem is csókolózott?

Figyelt kérdés
2012. jún. 15. 23:51
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
39%
Még nem volt pasid,nem csókolóztál,és fogalmazni sem tudsz.Így látatlanba mivel keltenél bennem vonzalmat?
2012. jún. 16. 00:11
 12/24 anonim ***** válasza:
25%

És van olyan lány, aki szeretne ismerkedni egy olyan pasival, aki még csak most kezd neki az élet párkapcsolati részének?

28f

2012. jún. 16. 00:13
 13/24 anonim ***** válasza:
67%

lányoknál az érintetlenség, a "tapasztalatlanság" vonzó dolog - ki ne örülne, hogy a barátnőjén még nem ment végig a fél város :) én 20 voltam, mikor "sor került" mindkettőre.

viszont itt írt egy fiú is... hát, férfiaknál szerintem nem a legelőnyösebb, ha semmi tapasztalata sincs, és felnőtt fejjel szerencsétlenkedik a lány előtt. legalábbis én nagyra értékeltem, hogy a barátom nagyon jól tudta, mit és hogyan csináljon, hogy nekem jó legyen, így rábízhattam magam.

2012. jún. 16. 00:29
 14/24 Ⱳhite ßelle ***** válasza:
100%

Én, 20 éves koromig semmi, aztán beindultak a dolgok, de nem igazán történt lényeges változás, kapcsolatom még nem volt, nekem komolyabb dolog ez, minthogy megpróbáljuk.

21/N

2012. jún. 16. 00:32
 15/24 anonim ***** válasza:
49%

ma 00:29

Hát köszi..ezt gondolom rám mondtad...

28f

2012. jún. 16. 00:32
 16/24 anonim válasza:

Nem is kor a döntő e kérdésben, hanem az, ami nem derül ki.... azaz, hogy miért is nem volt még (komoly) kapcsolatod, aminek eredményeképpen megtörténtek ez és az.

Van, amire azt mondanám, hogy gáz, és van, amikor azt, hogy nem, és értékelni tudom. Szituja válogatja...

2012. jún. 16. 00:53
 17/24 anonim ***** válasza:
52%

ma 00:53

Mert egy gyáva fos vagyok, aki senkinek sem kell!

2012. jún. 16. 00:59
 18/24 anonim ***** válasza:
49%
Köszi kérdező! Visszadtad a reményt, hogy még az életben kipróbálhatok egy szűz lányt. :-) Én már azt gondoltam, hogy manapság mindenki elveszti 15 évesen és mivel 29 vagyok már nem sok esélyét láttam egy szűz lányanak...
2012. jún. 16. 01:00
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Majdnem 21 voltam, mikor először csókolóztam, akkor jöttem össze az első barátommal. 4 hónappal múltam 21, mikor először lefeküdtünk.

És tudod mit? Azóta is (2 éve) nagyon jó a kapcsolatunk, a jövőnkről beszélgetünk, jövőre az összeköltözést tervezzük - nincs hiányérzetem amiatt, hogy tinikoromban nem pasiztam, nem voltak párhetes kapcsolataim, szakításaim, szexpartnereim...

Most így 23 évesen előrébb tartok a kapcsolatomban, mint sok volt osztálytársam (akiknek már 15 évesen "komoly" barátjuk volt), szóval nem tartom tragédiának, hogy majdnem 21 voltam mikor először csókolóztam...

2012. jún. 16. 09:03
 20/24 anonim ***** válasza:
Hogyne lennének! Csak nagyon jól el tudnak bújni, a rejtőzködés mesterei.
2012. jún. 16. 12:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!