Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még rajtam engem leszámitva olyan lány aki megérte a 20 éves kort, és még nem volt pasija? Nem is csókolózott?
Figyelt kérdés
2012. jún. 15. 23:51
2/24 anonim válasza:
Tuti vannak még ne aggódj nincs ezzel semmi baj kellemetlen de nem baj
3/24 anonim válasza:
21 voltam, amikor megtörtént mindkettő.
4/24 anonim válasza:
A "rajtam engem" kicsit furán hangzik. De minden tiszteletem a tiéd. Főleg ha még szép is vagy :P 19/F
5/24 anonim válasza:
Tuti!
Nézz meg engem! Igazi lúzer, 28 évesen csókolózott először!
6/24 anonim válasza:
na és? én 21 évesen vesztettem el, csak mert nem közeledtem senkihez
7/24 anonim válasza:
Miért lenne lúzerség és mi van akkor ha vki 16 17 évesen kezdi akkor biztos jobb lesz neki.
8/24 anonim válasza:
Én csókolózni csókolóztam már, de nem volt az igazi szerelem, inkább diákszerelem pár hétig, nem is nevezném járásnak. De barátom nekem sem volt még (20 éves vagyok és lány)
9/24 anonim válasza:
Mindig is ilyen érintetlen lányról álmodoztam. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!