Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok? Ti elitélitek ezt, vagy egyetértetek?
Azt hogy a párod feladná a kapcsolatotokat azért,mert ő külföldre akar menni,és te még vagy nemtudsz,vagy nem akarsz,vagy majd később akarsz vagy valami ilyesmi...
Ti mit gondoltok?
A barátom ki akar menni külföldre.Minden vágya ez.Énsem hinném,hogy itt akarok családot alapítani stb.,de a barátom már most szeptemberbe menne ráadásul olyan munkát végezne kint, amit nem is igazán szeret(a gyerekvigyázó,mert 21éven alul Angliába,Írországba stb. legálisan nemlehet munkát vállalni csak ezt.igy hallottuk.)csak azért hogy kint legyen. én még most fejezem be a sulit és pénzem selenne, se annyi nyelvtudásom,semmi szakmám cask érettségi,nemtudmék most kimenni.de ugyérzem hogy ő szeret,de feladná a kapcsulatunkat csak ezért mert ő ki szeretne menni...én 18/L barátom 20/F köszönöm válaszaitokat.
"igy hallottuk"
Ha bármikor is bármelyikőtök ki akar menni külföldre munkát vállalni, akkor az "így hallottuk" dolgokat felejtsétek el, és tervezgetés közben gyűjtsetek TÉNYEKET.-
Nem értek egyet, de nem is ítélem el.
Szerintem ténylegesen szeret, csak fél attól, hogy túl nagy lenne a táv közöttetek, és ezért szakadna később a kapcsolat (mert valamelyikőtök besokall).
Nem ítélem el, mert valamilyen szinten egyetértek, hogy nagyon nagy lenne a táv köztetek és úgy nem menne, de valamilyen szinten meg, nem értek vele egyet. Ha nagyon szeret, várja meg amíg kitanulsz, és mehess vele.
akkor mond meg 18évesen egy érettségivel alig angol tudással mit csináljak ott:)))))
attól hogy te kitudsz juzni nem kell leszólni a amásikat...mert nem találok munkát se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!