Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan esett rosszul?

Figyelt kérdés

Ugy volt ,hogy ma a barátom nálunk alszik erre reggel szól ,hogy mégsem mert a haverjánál buli lessz este,ez már a második h inkább a haverjaival van mint velem .

Nagyon rosszul esett ,ugy készűltem erre a napra =(

Jogosan esett rosszul ?

2009. júl. 4. 11:41
 1/4 anonim ***** válasza:
82%
Jogosan igen. Főleg ha Téged meg sem hív bulizni. Szerintem beszélgess el vele komolyabban.
2009. júl. 4. 11:43
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen, jogosan. Az adott szó szent.
2009. júl. 4. 11:43
 3/4 anonim ***** válasza:

Jogosan! Az én barátom is ilyen volt... Nem törődött velem egyáltalán... És ha bulizni mentek, soha, még csak eszébe sem jutott, hogy elhívjon engem is... (nem én lettem volna az egyetlen csaj...) 7 hónap alatt nem voltunk együtt sehol bulizni, ami szerintem elég gáz... ház, meg is lett az eredménye, ki lett dobva... (persze nem csak emiatt, hanem a sok hülyesége is közrejátszott...)

Próbáld meg megbeszélni a barátoddal a dolgokat. Őszintén mondd el neki, hogy téged bántott, rosszul esett, és kérd meg, hogy gondolkozzon el a dolgokon...

20/L

2009. júl. 4. 11:53
 4/4 anonim ***** válasza:

hátha elsem hív téged bulizni akkor eléggé jogosan jaja.

ha viszont téged is hívott akkor sztem nemolyan drámai, gondolom majdnem akármikor együtt alhattok, buli meg nincsen mindig, és azhogy téged is visz magával, azis jójel.

deha nemvisz az gáz. és jogosan sértődsz meg.

2009. júl. 4. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!