Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők hogy viselik ha a párjuk utálja a médiagagyit?

Figyelt kérdés
VV, X-Faktor, barátok közt 'azaz pesti napló', megasztár, na meg az argentin és brazil szappanoperák
2012. jún. 13. 00:01
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
sem sok nőt ismerek aki ezt szereti...
2012. jún. 13. 00:03
 2/23 anonim ***** válasza:
Én is utálom a médiagagyit. Be sem kapcsolom a tévét már, szánalom ami ott megy. 21L
2012. jún. 13. 00:03
 3/23 anonim ***** válasza:

Utolsó, ugyanaz a véleményem!

21F

2012. jún. 13. 00:04
 4/23 anonim ***** válasza:
hát én férfi vagyok... erre csak annyit mondok, hogy inkább néznék akármilyen szappanoperát, mint ezeket az agysorvasztó, ostoba tehetségkutatókat meg valóságshowkat...
2012. jún. 13. 00:05
 5/23 anonim válasza:

Tévét sem nézek, de ezektől egyenesen falra mászom.

23/L

2012. jún. 13. 00:10
 6/23 anonim ***** válasza:
25%
Na megjöttek a kultúrsznobok:P
2012. jún. 13. 00:11
 7/23 anonim ***** válasza:

Divat lett ezen problémázni. Anno egyik tanárom szidta mindig, hogy fúj, primitív műsor a VV, de mindig tudta, hogy hányszor fingott az Oki az előző napi összefoglalóban...

Én nem nézem vele, ő meg nem meséli el mi volt benne. Nem is értem ez miért téma bárhol.

2012. jún. 13. 00:16
 8/23 anonim ***** válasza:
Ez nem kultúrsznobság, szerintem egyszerűen elszomorító, hogy ma milyen színvonalú műsorokat igényleg a társadalom nagy része. Olykor már a híradót sem nézem meg, mert úgy érzem, úgy fogalmaznak, hogy még az értelmi fogyatékos is megértse.
2012. jún. 13. 00:18
 9/23 anonim ***** válasza:
*igényel
2012. jún. 13. 00:19
 10/23 anonim ***** válasza:
62%
De, ez biza kultúrsznobság. Én nem néztem a valóvilágokat, de nem is írok véleményt róla sehova, mert olyna szinten nem érdekel. Meg egyébként se nézek le mást azért, mert azt akarja nézni. lehet, hogy őt ez kapcsol ki. Én barátok köztöt nézek, szeretem, mégis egyetemre járok és nem hinném, hogy buta lennék, úgyhogy ennyit erről.
2012. jún. 13. 00:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!