Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért viselik egyre több...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselik egyre több párkapcsolatban a kalapot a nők?

Figyelt kérdés
Avagy miért annyira tutyimutyik a pasik mostanában? Rossz nézni az ilyet, amikor a nő pattogtatja a férfit, aki már nem is papucs, hanem szandál. Egy barátomat csalja a neje, éjfélkor hívta legutóbb, a nő pedig egy "régi osztálytársával beszélgetett" - az erdőben, kocsiban. A barátom pedig azt mondta, hogy azért csak őt szereti a nő, hiszen hazajön...
2011. nov. 18. 11:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
26%
mert az összes nőben ott a k@rva, szint úgy igaz mint a férfiakra szeretik a változatóságot!
2011. nov. 18. 11:52
 2/11 anonim ***** válasza:
35%
Ez a feminizmus átka. A nőknek egyre több joga van, a férfiaknak meg egyre kevesebb. Nincs min csodálkozni.
2011. nov. 18. 11:55
 3/11 anonim ***** válasza:
54%

Mi köze a kalapviselésnek a megcsaláshoz?

kalap viselés = irányítás .

mert ilyenek. szeretik nyeregben érezni magukat. ezért kell a férfinek férfinek lenni, és okosabbnak. :) hadd higyje csak hogy minden az ő irányítása alatt van :)

PL. Jaj dehogy kell neked új cipő, néztem a fashion TVt, tudod, újra divatba jön az amit tavaly vettél és 2x volt a lábadon. Még nem ért el ide az új trend, de aki látta az adást, tuti meg fog bámulni az utcán.

2011. nov. 18. 11:57
 4/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nem minden nöben van ott ku**a!azert ne alltalanositsunk legyszives.A ferfiak is müvelnek am dolgokat a nök hata mögött, es alltalaban ök a hutlenek nem a nök!!!!amugy azert mert ha latja egy nö hogy megteheti a pasival, akkor megis teszi!a ferfi hibaja hogy engedi, en azt szeretem ha egy ferfi kimutatja hogy igenis ö hordja a nadragot.de akivel meg lehet tenni azzal miert ne??ha te megtehetned a nöddel akkor te is ezt csinalnad!
2011. nov. 18. 11:58
 5/11 anonim ***** válasza:
szint ugyan ezt irtad " gondold" csak bővebben fogalmaztál!
2011. nov. 18. 12:02
 6/11 anonim ***** válasza:

"mert ilyenek. szeretik nyeregben érezni magukat. ezért kell a férfinek férfinek lenni, és okosabbnak"

tökéletesen igazad van.Mivel a nők is fejlődtek és vezetnek kocsit és vezetői állásban vannak stb stb stb ezért a pasinak a mai időkben 2szer olyan ügyesnek kell lennie, másképp nem veszik férfinak...tisztelet a kivételnek, de sok nő igy gondolkodik.Igaz sok ügyes nő a link pasikat kedveli, aki laza és lekezelő de amelett lehet egy csaló,munkanélküli lúzer...de, amint mondtam, nem érzi emiatt kevesebbnek magát és lehet még a pofája is nagy és a nő erre izgul............fárasztó.

"Avagy miért annyira tutyimutyik a pasik mostanában"

Sok erőszakos nővel találkoztam, mivel kos vagyok soha se hagytam magam...hidd el, attól nem lettem férfiasabb és sikeresebb a nőknél.Nagyon sok csinos nőci van, akit csak úgy lehet megszerezni,megtartani ha folyton nyalsz neki...és sajnos pont ők vannak többségben akik tetszenek és mivel szépek megengedik maguknak, hogy ha nem tetszik a srác viselkedése(semmi nyalizás) akkor vége, jöhet a következő...és akkor sok pasi inkább nyel minthogy egyedül maradjon.

2011. nov. 18. 12:35
 7/11 anonim ***** válasza:

Avagy miért annyira tutyimutyik a pasik mostanában"

Sok erőszakos nővel találkoztam, mivel kos vagyok soha se hagytam magam...hidd el, attól nem lettem férfiasabb és sikeresebb a nőknél.Nagyon sok csinos nőci van, akit csak úgy lehet megszerezni,megtartani ha folyton nyalsz neki...és sajnos pont ők vannak többségben akik tetszenek és mivel szépek megengedik maguknak, hogy ha nem tetszik a srác viselkedése(semmi nyalizás) akkor vége, jöhet a következő...és akkor sok pasi inkább nyel minthogy egyedül maradjon. bocs a lemásolásért tökéletesen igazad van!!! épp hasonlot akartam fogalmazni ha nem tetcik valami 1 csajnak vagy nem érzi anyagi biztonságát lép tovább mivel ök jobban tudnak válogatni!

2011. nov. 18. 12:39
 8/11 anonim ***** válasza:
had viseljék csak a kalapot!!majd elbuknak úgy is!!mert rájönnek hogy ő nem férfinek hanem nőnek születettek és a férfiak nélkül végük lesz!!!
2011. nov. 18. 12:43
 9/11 anonim ***** válasza:
Ja és kérdező még annyit tennék hozzá hogy az ilyen nő mindig vissza fog térni a párjához ahogy a haverod párja is megteszi,ha haverod kib.szná mint macskát sz.arni akkor is vissza térne hozzá hidd el,mert ő nélküle egy nulla lenne és nem tudná játszani a kis perverz játékait....sok ilyet ismerek én is,de mindig vissza tértek a büdös ku.rvái..
2011. nov. 18. 12:49
 10/11 A kérdező kommentje:
12,49 - és a haverom meg vissza is fogadná. Aki az válaszolta, hogy a megcsalás és a kérdésem nem függ össze - ez értelemben mégis összefügg, mert amikor hazamegy a "hölgy" elvárja, hogy a nagy szarvas kiszolgálja, stb. Tegnap láttam egy hapsit egy nővel beszélgetni, hát, a hapi könyökölt az asztalon, a segge ki volt tolva, a lába keresztberakva, ha nő lett volna, jól állt volna neki, egy hapsitól undorító volt. A lány pedig osztotta neki az észt. Most ez a trendi?
2011. nov. 18. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!