Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselik egyre több párkapcsolatban a kalapot a nők?
Mi köze a kalapviselésnek a megcsaláshoz?
kalap viselés = irányítás .
mert ilyenek. szeretik nyeregben érezni magukat. ezért kell a férfinek férfinek lenni, és okosabbnak. :) hadd higyje csak hogy minden az ő irányítása alatt van :)
PL. Jaj dehogy kell neked új cipő, néztem a fashion TVt, tudod, újra divatba jön az amit tavaly vettél és 2x volt a lábadon. Még nem ért el ide az új trend, de aki látta az adást, tuti meg fog bámulni az utcán.
"mert ilyenek. szeretik nyeregben érezni magukat. ezért kell a férfinek férfinek lenni, és okosabbnak"
tökéletesen igazad van.Mivel a nők is fejlődtek és vezetnek kocsit és vezetői állásban vannak stb stb stb ezért a pasinak a mai időkben 2szer olyan ügyesnek kell lennie, másképp nem veszik férfinak...tisztelet a kivételnek, de sok nő igy gondolkodik.Igaz sok ügyes nő a link pasikat kedveli, aki laza és lekezelő de amelett lehet egy csaló,munkanélküli lúzer...de, amint mondtam, nem érzi emiatt kevesebbnek magát és lehet még a pofája is nagy és a nő erre izgul............fárasztó.
"Avagy miért annyira tutyimutyik a pasik mostanában"
Sok erőszakos nővel találkoztam, mivel kos vagyok soha se hagytam magam...hidd el, attól nem lettem férfiasabb és sikeresebb a nőknél.Nagyon sok csinos nőci van, akit csak úgy lehet megszerezni,megtartani ha folyton nyalsz neki...és sajnos pont ők vannak többségben akik tetszenek és mivel szépek megengedik maguknak, hogy ha nem tetszik a srác viselkedése(semmi nyalizás) akkor vége, jöhet a következő...és akkor sok pasi inkább nyel minthogy egyedül maradjon.
Avagy miért annyira tutyimutyik a pasik mostanában"
Sok erőszakos nővel találkoztam, mivel kos vagyok soha se hagytam magam...hidd el, attól nem lettem férfiasabb és sikeresebb a nőknél.Nagyon sok csinos nőci van, akit csak úgy lehet megszerezni,megtartani ha folyton nyalsz neki...és sajnos pont ők vannak többségben akik tetszenek és mivel szépek megengedik maguknak, hogy ha nem tetszik a srác viselkedése(semmi nyalizás) akkor vége, jöhet a következő...és akkor sok pasi inkább nyel minthogy egyedül maradjon. bocs a lemásolásért tökéletesen igazad van!!! épp hasonlot akartam fogalmazni ha nem tetcik valami 1 csajnak vagy nem érzi anyagi biztonságát lép tovább mivel ök jobban tudnak válogatni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!