Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fontos az "önszeretet" egy párkapcsolatban?
Nem vagyok valami csajozógép, viszont azért ismerkedtem pár lánnyal.
Szóval néhány iránt kialakult a szerelem (vagy mi...). Törődtem ezekkel a lányokkal. Érdekeltek az érzései, hogy hogy van, mit gondol éppen, hogyan érzi magát épp a világban vagy valamilyen helyzettel kapcsolatban stb, és igazából ezt nem vártam el fordítva. Valamiért nem tudom elképzelni, elhinni, hogy egy lány viszonozza ezt a "rajongást" irántam. Közrejátszhat ez abban, hogy eddig mindig csak kihasználtak, meg ellenségesek lettek velem ezek a lányok, akikkel annyit foglalkoztam, meghallgattam őket?
Nem jártam mivel ők nem igazán viszonozták, csak mondták, hogy jajj több ilyen pasi kéne meg de jó lenne velem blabla, de aztán az ilyen "mindenkitleszarok" típusó taplók mellett kötöttek ki.
Miután a srác megcsalta őket, vagy SMSben szakított velük, akkor persze hirtelen megint jó lettem volna...
Egyikkel sem mondanám, hogy jártam. Volt egy lány, akit megcsókoltam és úgy volt, hogy járunk, de már aznap nekiáltt félredugni, mert így akarta megbosszulni, hogy még régebben őt megcsalták. :D
Szánalmas, hogy ilyen "nőket" fogok ki, de gondolom bennem is van valami difi, ha ez van.
Miért hinném el, hogy kellenék, ha ilyenek a tapasztalataim? :)
Van bizalmas lány ismerősöm, mondhatni legjobb barátom, az Ő hatására tettem ki ezt a kérdést, szerinte ugyanis ez a baj, hogy nem szeretem magam és önbizalomhiányom van. Hogy bízzak így magamban, ha ezt kapom?
Sosem erőltettem a "jófiú" szerepet, egyszerűen csak vagyok aki vagyok, és ez a hála. Nem akarok tatkikázni, meg eljátszani, hogy elérhetetlen vagyok, mert az már nem én lennék. Engem kéne szeretniük, és nem a szerepet amit előadok.
A kérdésre válaszolva fontos. Nagyon is.
Egy kapcsolat arról szól, hogy mit adok a másiknak és mit kapok cserébe. Szeretet, megértés, gyengédség, védelem, biztonság, bizalom. stb stb..
Mindennek kétoldalúnak kell lennie, ehhez pedig bizony kell egy enyhe egoizmus, vagy inkább önbecsülés, ami összefügg az önbizalommal.
Ha valaki olyan nagyon jó lelkü, jó indulatú, azt gyakran kihasználják, vagy nyápicnak veszik a mai világban sajnos. Mindenek ellenére érdemes jónak lenni, és jót tenni, mert az mindig valamilyen formában, lehet egészen mástól, más alklommal de viszajön az életben.
Rossz tapasztalataid vetülnek Rád, de biztos fogsz találkozni olyan lánnyal aki viszonozza a rajongást, törődést, szeretetet. Ne aggódj, és ne csüggedj.
F26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!