Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők vagy a férfiak viselik jobban a visszautasítást?
Szerintem ezt nem lehet bekategorizálni.
Akit sokszor visszautasítottak, már valószínűleg jobban viseli, akit még soha vagy alig, annak tud nagyon rosszul esni igazán. Mind1, h pasi, v csaj az illető.
Ja bocs és a lényeg lemaradt :D
Csak akkor ér igazi csalódás, ha nagyon akartad a dolgot és nagyon tetszett az a valaki. =/
Egyértelmüen a férfiak, jobban hozzá vannak edzödve mint a nők. Én pl. napi 5-6 visszautasitást is fel tudok dolgozni, nem okoz gondot.
Tegnap is ott állt a buszmegállóban egy vörös lány, kiszóltam neki a kocsimból, de durván leorditotta a fejem - nem értem miért, pedig roppant szimpatikus pali vagyok - még ettől a szomorú helyzettől sem kerültem lelki válságba.
Edződni kell a dologhoz és kész.
Utolsó, a napi 5-6 visszautásnál egyik próbálkozás se komoly... Olyanokon akárki túllép.
De ha valakivel komolyan gondolnád, akkor azért nem csak egy vállrádítás az egész.
Én komolyan gondolom mind, mind a napi 5-6 alkalommal akkor és ott szerelmes vagyok - főképp ha vörös a lány - csak sajnos valamiért ők nem érzik úgy át mint én.
Hülye csajok. Megyek inkább focizni.
Változó dolog. Én mostanság elég könnyen veszem az ilyesmit, mert senkit nem engedek túl közel magamhoz, amíg nem biztos a dolog.
A legutóbbi srác, akivel komolyan megpróbáltam szilveszter körül volt. Ő kijelentette nagy huzavona után, hogy járni szeretne velem. Belementem, de elég ocsmány módon viselkedett velem, úgyhogy körülbelül 1 héttel később elküldtem azzal a kommentárral, hogy nagyon nem úgy néz ki, hogy ő ezt komolyan gondolta volna, nekem meg ez így nem kell. Elismerte, bocsánatot kért, lelépett. Ennek ellenére érdekes módon ő azóta nem képes normálisan beszélni velem. Valószínűleg sértette az önbecsülését, hogy elküldtem, annak ellenére, hogy mikor megpróbáltuk én voltam az, aki igyekezett és ő volt az, aki magasról tett a dologra. Ki érti ezt? Mindenesetre elég nevetséges a szitu, és mára már jót szórakozom a hisztijein.
Ebből is látszik mekkora egomanók a férfiak, de nők közt is vannak hasonlók.
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 08:01
ez egyáltalán nem így van:) ez nem attól függ hogy nő vagy férfi valaki.Ha olyan személy utasít vissza akivel komoly kapcsolatot szeretne az illető az szerintem mindenkinek rosszul esne.
Már bocs, de ezt te tényleg komolyan kérdezed?
a férfiak és messze jobban, mint a nők. Istenem, hányszor, de hányszor láttam már lányokat, nőket összeroskadva zokogni, mert a kiszemeltjüknek nem kellettek! Pedig össz-vissz egyetlen elutasításról volt szó!
Ellenben a férfiaknak mindent ki kell bírniuk, legalábbis a nők szerint. Engem is több százszor utasítottak már el. Ha mi is olyanok lennénk, mint a nők, már régen meghaltunk volna.
A nők már csak ezért is tisztelhetnék jobban a férfiakat, mint amennyire manapság szokás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!