Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk ezt hogy viselik?

Figyelt kérdés
van egy ismerősöm(lány), 20éves, és a barátjával már 2éve együtt vannak, de nem értem hogy hogy bírja elviselni a barátja a csajt...:O folyton parancsolgat meg beszólogat neki, lenéző vele, bunkó megjegyzéseket tesz, egy igazi házisárkány, de a fiú csak röhög rajta, mosolyog meg tűri :D és különben szeretik egymást meg együtt hülyülnek, de olyan rideg vele a lány. ti hogy viselitek az ilyet?
2012. ápr. 7. 17:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Magát jellemezi nem engem :) Ezért röhögöm ki.De más ha csak parancsolgat meg az is ha sz*rba sem vesz.Az utóbbi esetben nem türném ..
2012. ápr. 7. 17:58
 2/12 anonim ***** válasza:
Ne is tagadd, te vagy az a csaj.
 3/12 anonim ***** válasza:
Húgom ilyen. Hagyom, hadd csinálja, jó nézni, hogy erőlködik - sikertelenül... :Đ
 4/12 anonim ***** válasza:
Egy jó punciért mindent.... vagy majdnem :)
2012. ápr. 7. 17:59
 5/12 $ € Ž ***** válasza:
Nem az összes fiú viseli ezt el, csak az önértékeléssel nem rendelkező papucsok.
2012. ápr. 7. 18:01
 6/12 $ € Ž ***** válasza:
Vagyis önbecsüléssel.
2012. ápr. 7. 18:01
 7/12 anonim ***** válasza:
A húgod nem érvényes, azért van, hogy direkt felcseszd az agyát és röhögj magadban.
2012. ápr. 7. 18:03
 8/12 anonim ***** válasza:
7-es: azt nem mondtam, hogy vér szerinti, szó szerinti értelemben vett húgomról van szó...
2012. ápr. 7. 18:16
 9/12 anonim ***** válasza:
Miért milyen?
2012. ápr. 7. 18:23
 10/12 anonim ***** válasza:
Barátnál mindenképp több, de barátnőnél kevesebb, ezért lett így elnevezve. Mástól is hallottam már hasonlót.
2012. ápr. 7. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!