Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Donteskeptelen vagyok, kerlek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Donteskeptelen vagyok, kerlek segitsetek, mert a vegen megorulok. Kit valasszak?

Figyelt kérdés

Masfel eve vagyok a baratommal,a szuleinel lakunk ,a lenyeg hogy kulfoldon, a csaladomtol nagyon tavol.lehet segit a tanacsadasban ha elomondom hogy rak vagyok.

Otthon van egy nagyon jo baratom akit mar tobb mint tiz eve ismerek,mindig tobbet ereztunk egymas irant,csak senki nem mert lepni,mert feltunk,hogy a baratsagunkba kerul.10 eve mindenben szamithattam ra,mindenben tamogatott es segitett.Szinte minden ejjel vele almodok,es 3 napja beszeltunk is rola,es vegre elmondta azt amit mar nagyon regota erez.Szeret.

Donteskeptelen vagyok,a mostani baratommal a jovonket terveztuk eddig,de most teljesen osszezavarodtam.a szulei is szeretnek,minden jo,amit fel tudok hozni mentsegemre,hogy itt nagon sokat unatkozok,nincs munkam,nem vesznek fel sehova,a valsag miatt,es a baratom rengeteget jatszik a gepen.Tobbet tolt gep elott mint velem es ezt o tudja,de nem veszi eszre magat.O semmit sem sejt,hogy vonzodom a legjobb baratomhoz,aki tobb ezer km-re lakik,egyszeruen megorulok.Mikor elhatarozom,hogy itthagyom ezt az orszagot,aztan eszembe jut,nem tehetem,hisz itt is szeretnek.mit tegyek? a legjobb baratomat ugy erzem elveszitem,nem tarthatom benne a remeny ha meg en sem tudom mit akarok.

Tudom,hogy nehez tanacsot adni,de kerlek irjatok.

(ami a legnehezebb,hogy ezt a kapcsolatot mindenki ugy konyvelte el,hogy orokre szol)

25/L

2009. júl. 4. 00:18
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
a kerdesem ota 1 ev telt el,de a lenyeg.Hazajottem es majusban lakzi.
2010. dec. 5. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!