Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Donteskeptelen vagyok, kerlek segitsetek, mert a vegen megorulok. Kit valasszak?
Masfel eve vagyok a baratommal,a szuleinel lakunk ,a lenyeg hogy kulfoldon, a csaladomtol nagyon tavol.lehet segit a tanacsadasban ha elomondom hogy rak vagyok.
Otthon van egy nagyon jo baratom akit mar tobb mint tiz eve ismerek,mindig tobbet ereztunk egymas irant,csak senki nem mert lepni,mert feltunk,hogy a baratsagunkba kerul.10 eve mindenben szamithattam ra,mindenben tamogatott es segitett.Szinte minden ejjel vele almodok,es 3 napja beszeltunk is rola,es vegre elmondta azt amit mar nagyon regota erez.Szeret.
Donteskeptelen vagyok,a mostani baratommal a jovonket terveztuk eddig,de most teljesen osszezavarodtam.a szulei is szeretnek,minden jo,amit fel tudok hozni mentsegemre,hogy itt nagon sokat unatkozok,nincs munkam,nem vesznek fel sehova,a valsag miatt,es a baratom rengeteget jatszik a gepen.Tobbet tolt gep elott mint velem es ezt o tudja,de nem veszi eszre magat.O semmit sem sejt,hogy vonzodom a legjobb baratomhoz,aki tobb ezer km-re lakik,egyszeruen megorulok.Mikor elhatarozom,hogy itthagyom ezt az orszagot,aztan eszembe jut,nem tehetem,hisz itt is szeretnek.mit tegyek? a legjobb baratomat ugy erzem elveszitem,nem tarthatom benne a remeny ha meg en sem tudom mit akarok.
Tudom,hogy nehez tanacsot adni,de kerlek irjatok.
(ami a legnehezebb,hogy ezt a kapcsolatot mindenki ugy konyvelte el,hogy orokre szol)
25/L
Nagyon kevés kapcsolat szól örökre, tudod jól. És ha már régóta a barátodról álmodsz, az biztos jele annak, hogy szerelmes vagy belé. És mi van akkor, ha így könyvelték el? Kilépsz az életükből, valószínűleg már nem látod azokat, akik így gondolták. Van egy srác, aki nem szeret, nem foglalkozik veled mégis mellette vagy... és van egy, aki szeret, és a távolság ellenére nincs most senkije, mert éppen rád vár. Több, mint tíz év igen hosszú idő, nem hiszem, hogy ez egy rövid, fellángolós kapcsolat lenne. Ne várasd sokáig, ne unja el magát^^.
És ha nem mész, sosem tudod meg, mi lett volna. Ha csak ott ülsz, a mostani pasid mellett, tovább unatkozol. Ne félj változtatni. Költözz! Bátorság! És majd írd meg, mi volt!
nos, egy ilyen férfi mellett aki csak gépezik, túl nagy jövőd nincsen. ez előbbutóbb csak rosszabb lesz. én a helyedben a legjobb barátodat választanám, bár először épp azt akartam írni, hogy az ilyen barátságokból lett szerelem, sztem nemaz igazi. meghát sztem külföldön jobb életed lehetne, mint ebben az országban, csak nemegy ilyen gépezős férfivel.
de itthon meg itt van a családod, úgyis ők azok akikre mindig számíthatsz, szóval sztem még ígyis itt lenne a legjobb a családod mellett. ők mindig tudnak majd neked segíteni, ha segítségre szorulsz, ésha rossz döntést hozol akkoris számíthatsz rájuk.
szerintem te ebbe a kapcsolatba csak a:- Nincs ló, jó a szamár is! -elv alapján léptél be, hisz 10 éve máshoz kötnek az érzelmeid.
Ha már most elhanyagol a párod, akkor a jövőben mire számítasz?
Mindenki azt hitte örökre szól?-semmi sem tart örökké.
A másik: évek óta nem láttad ezt a bizonyos barátod, így nem tudhatod, hogy mi lenne, ha élőben látnád.
Nem ismered, mint embert, mármint hogy nem laktál még vele, nem tudod mik a szokásai, stb, stb.
hát nem tudom, hogy mi tévő legyél, szerintem gyere haza egy kis időre, pl: meglátogatni a szüleid, ha megteheted, időd ugyebár van rá.
Beszélgess sokat vele, de ne legyen köztetek semmi, mert az nem fer a pároddal szemben.
HA vele töltesz egy kis időt, akkor tudni fogod, hogy mit szeretnél.
Én legalább is ezt tenném a helyedben.
22/l.
Koszonom a valaszokat,de olyan nehez.a jelenlegi baratom nagyon boldog velem,fogalmi sincs hogy en mit erzek,nem tudom....nincs batorsagom,vagy felek,a fene tudja.
varok meg tanacsokat,koszike
"a jelenlegi baratom nagyon boldog velem"
Ez nem zárja ki, hogy te vele leszel a legboldogabb, de nem is erősíti meg. Egyszerűen nincs összefüggés. Azt kellene vizsgálnod, hogy _te_ nagyon boldog vagy-e, vagy a másikkal lennél nagyon boldog. Számodra te magad legyél az első helyen. Óriási tévedés, pszichológiai hiba azt gondolni, hogy elsősorban másokért élünk vagy azért, hogy jókat gondoljanak rólunk.
Szia,
biztosan nagyon nehéz lehet neked távolt a családodtól. hiszen ő ismernek téged a legjobban és most nagy szükséged lenne a segítségükre. Ehhez a legjobb barátodhoz, olyan érzelmek is fűznek, ami számodra a múltat, vagyis a rengeteg szép emlékedet idézi fel. helyszíneke, eseményket, az országot, a helyet, ahol felnőttél, stb... tehát lehet, hogy nem csupán szerelmeről, vagy egyáltalán nem is arról van szó-hiszen nem találkoztatok azóta, amióta szerelmet kezdtél érezni-hanem honvágyról van szó. Hozzá kapcsolsz egy képet, sosksok emléket-és talán mindezt együtt érzed szerelemnek. ha a barátoddal problémák vannak, ne add fel és próbáld meg megoldani. Találj ki vele aprogramokat! Pont az is a lényege szerintem a szerelemnek, hogy kitart, a nagy sz*rban is, nem csak akkor, amikor minden tökéletes. És egy válság-pl, hogy nincs munkád, pont egy próba erre, hogy mennyire tudtok összetartani. nem elmenekülni, és feladni, hanem megoldani együtt!
nem tudom, hogy mit tanácsoljak. lehet, hogy jót tenne neked, ha hazautaznál, meglátogatnád a családodat. Találkoznál a régi barátaiddal. és alkalmad lenne tizstázni magadban a dolgokat. Személyesen is találkoznál a legjobb barátoddal, és akkor tudnád, hogy csak nagyon hiányzott, vagy ez valóban egy új szerelem, egy új kezdet, és vele szeretnél lenni.
Szerintem amíg nem tisztáztál magadban semmit, ne mondjál semmit a barűátodnak, mret tönkreteheted a kapcsolatotokat. Aztán végül rájössz, hogy arégi kell, de addigr aő már csalódik benned és ott állsz majd tök egyedül.
sok sikert! azt javaslom ne hamrkodj el semmit, és próbáld meg okosan higgadtan átgondolni a dologokat. és mondom, először ezen a kapcsolatodon próbálj javítani. főleg, ha csak egy kis tűz hiányzik....és sok sikert, amunkához is, kitartás, mert aki akar, az talál is! csak türelem!
Nehéz lesz, de vkitől meg kell válnod. Vagy a mostani barárodtól vagy attól akit 10 év ismersz és mostmár szeretsz is.
Ha most azt mondod régi barátodnak, akivel csak barátok vagytok, hogy sajnálod de nem szeretnél tőle semmit, akkor valószínű soha többet nem látjátok egymást vagy ha igen az sem lesz boldog találkozás. Ugyanez van akkor is, ha a jelenlegi pasiddal szakítassz.
Akármit teszel vkit megbántassz, vki rosszul jár.
Tehát innentől kezdve csak egy a lényeg: DÖNTSD EL TE KIVEL LENNÉL BOLDOG!
Az alapján amit leírtál én mindenképpen azt javaslom, hogy szakíts a mostani barátoddal és jöjj össze azzal akivel már 10 éve barátok voltatok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!