Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megorulok nelkule, de nem tudok Vele. Mi legyen?
Masfel eve vagyunk egyutt a parommal, nagyon szeretjuk egymast es nem tudok meg ket embert akinek ennyira szoros a kapcsolata.(mindig mindenben egymas mellett alltunk, mindent megbeszeltunk stb) Az utobbi idoben tortent valami, nemtudom mi let, allandoan visakodunk valami marhasag felett, de annyira elrobban az agyam, hogy mar csunyan is beszelek vele(amit sose tettem ezelott) :( annyira bant a helyzet, de nemtudom, mit tegyek...kibekulunk, de elobb utobb megint osszeveszunk. HA nincsvelem beleorulok a tudatba, hogy vajon mit csinal van-e vajon valami baja, megorulnek ha azt mondana nem szeret. mikor pedig egyutt vagyunk esszuk meg egymast...:((
Nagyon elvagyok keseredve:( 19-L
Minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek, nem feltétlenül csak napokig tartanak, lehet hónapokig is :) Akkor lesz baj, ha majd nem fog érdekelni, hogy hol van, kivel, mit csinál, stb. Egy régi kapcsolatomnak így lett vége, egyszercsak azt vettem észre, hogy már nem is érdekel, hogy mi történik vele. Lehet, hogy téged se érdekel már annyira, mint mikor kapcs. elején jártatok, mert nem hiszem, hogy csak úgy minden ok nélkül állandóan idegesítene, mikor együtt vagytok. Vagy tudsz mondani konkrétumot, ami miatt ideges vagy, csúnyán beszélsz?
20/L
Óóó hát :) Ilyen nálunk is sokszor előfordul, mindkét oldalról, de már tudjuk, hogy olyankor csak a szemét kisördög beszél belőlünk, valójában meg megdöglünk egymás nélkül :) Próbáld meg nem felhúzni magad (bár tudom nehéz, nekem is hónapokba telt, mire semmibe tudtam nézni a beszólogatásait), nevetni a megjegyzésein, vagy csak hallgatni. Tudod: ne szólj szám, nem fáj fejem :)
20/L
:(( mostmar megint ellottuk az egeszet O nagyon makacs es nem fog keresni...es ahogy magamat ismerem en is "puffogok" meg egy ideig:(
Ha most irnek neki akkor azt hinne, hogy hibasnak erzem magam...s mutatna az eros ferfit:D :P
:(
Ja :DD "férfiak".
Nálunk volt egyszer olyan, hogy mondtam neki egyik nap, hogy másnap ha végzek suliban, hívjon fel, mert mindig tudja mikor végzek. Hívott is, csak óra után beszéltem a tanárral, és mikor csörgött, kinyomtam. Utána visszahívtam, hogy bocsi, erre elkezdett pampogni, hogy akkor máskor nem is hív, hát mondom akkor ne hívj :D Este már kaptam az sms-eket, hogy nem bírja tovább nélkülem, felhívhat-e?! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!