Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vagyok r*b. nc! Hogy értessem meg velük? . (16/l)

Figyelt kérdés

A barátommal 3 éve vagyunk együtt, nagyon szeretjük egymást. Nekem ő az első. Tavaly feküdtem le vele először. Egy barátnőmnek mondtam el, de nem tudtam hogy képtelen titkot tartani.

Másnap szinte már mindenki tudta, és elkönyveltek olcsó ribizlinek. Nem vagyok az!

az csak akkor lennék, ha minden héten új pasim lenne!

2012. jún. 12. 13:36
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerű: cserélj baráti kört.
2012. jún. 12. 13:37
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
szard le a véleményüket
2012. jún. 12. 13:38
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Akik ilyeneket terjesztenek Rólad,és még a titkaidat is kiadják,azok nem a barátaid.
2012. jún. 12. 13:39
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Szard már le.Ezek csak irigységek.Sok nyomorék ember van majd rájössz idővel,hogy a 90%-ot le kell szarni :D
 5/16 anonim ***** válasza:

Tehát 3 éve vagytok együtt és a második évben feküdtetek csak le?

Nem hiszem, hogy ezért ribizli lennél mert két évet vártál vele. Sőt.

Vagy én nem értelmeztem jól?

6/16 anonim ***** válasza:
100%
most tök őszintén: mi a fenéért foglalkozol még velük? a helyedben ha legközelebb ribancoznának, kedvesen mosolyognék és megköszönném, mint egy bókot. azután legyen nagy a szájuk.
2012. jún. 12. 13:40
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
ezeknek akarsz megfelelni? inkább ne, főleg ne magyarázkodj, szánalomra méltó az ilyen érezzék is ha oltani próbálnak..
2012. jún. 12. 13:41
 8/16 anonim ***** válasza:
Én se értem, miért lennél rib.nc. Gratulálok, hogy ennyi után történt az első. ;) Nem mindenki bírná ki eddig, lehet a barátnőd sem. És még irigy is a szentem. Ne foglalkozz vele, ahogy írták korábban, köszönd meg és menj tovább. Ilyenekre nem érdemes időt pazarolni.
2012. jún. 12. 13:45
 9/16 anonim ***** válasza:
Sok ilyen pletykafészek van, és szerintem ilyen dolgot, hogy mikor feküdtél le vele, nem kéne elmondani, mert lehet hogy elmondja valakinek és látod egyből mi lesz belőle, én azt tanácsolom, hogy egyszerűen sz*rd le őket, és majd leszálnak rólad, ha majd lássák, hogy nem érdekel téged hogy mit mondanak :)
2012. jún. 12. 13:53
 10/16 anonim ***** válasza:
Sok hülye magyarázkodik órákon át, az első bezzeg le tudta írni egy mondatban. Lapozzatok csak fel..
2012. jún. 12. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!