Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Higiénia-hogyan értessem meg...

Higiénia-hogyan értessem meg vele/velük?

Figyelt kérdés

A családomban én vagyok a wc-s néni /a szüleimmel élek+2bátyám/, ha sikerül lepisilniük a wc deszkát, nem törlik le, max.a következő, aki megy wc-re! Ritkaság, hogy levakarnák maguk után a sz*rt a wc-ről, sokszor már rászárad, úgy kaparom le én (más sz*rát), mert a "gazdája" nem képes rá!

Ami pedig a legrosszabb, hogy apám NEM MOS KEZET, max. nagy wc után, de akkor sem mindíg, utána meg együtt ebédeljek vele??? Régen anyám sem mosott, de vele már tisztáztam, hogy jó lenne, ha mosna. Azóta megmossa, bár gyanús, hogy csak akkor, ha tudja, hogy a közelben vagyok!

Ez számomra annyira visszataszító, de sajnos szólni nem szólhatok, mert az a fajta, akit ha bármivel is megkritizálnak, azonnal dühbe jön&nem akarok cirkuszt, meg nem is akarom megbántani őket!

De már nem bírok így élni :(

hogy vezessem rá őket a "helyes útra"?

2012. febr. 26. 14:21
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ajj. sajnállak, de szerintem nem nyerheted meg ezt a háborút, mert ök 4-en igénytelenek és te leszel mindig az egyedüli, aki háborog, nem tetszik a rendszer, hisztizel stb. Úgyis mindig leordítanak majd :S igazad van, megértelek, de sajnos szélmalomharcnak tünik. nem értem, hogy nekik ez miért jó. majd egyszer végigsöpör rajtatok egy hányós-hasmenéses fertözés aztán talán utána belátják
2012. febr. 26. 14:30
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

csoda, hogy ilyen családban neked legalább sikerült az alapvető normákat elsajátítani.

egyet tehetsz: költözöl, amint lehet. egy 40-50 körüli ember már nem fog megváltozni, és bátyáid se, ha otthon ezt látják.

egy fecske nem csinál nyarat. sajnos.

2012. febr. 26. 14:33
 3/5 A kérdező kommentje:

:(

csak gondoltam hátha tudtok valami fertőzéses sztorit, amit beadhatok, elmesélhetek nekik...vagy nem is tudom!

Költözés kizárva, marad a beletörődés?! :(

2012. febr. 26. 16:23
 4/5 anonim ***** válasza:

Próbáld meg azzal, hogy ha szeretnek és tisztelnek, akkor nem hagyják maguk után úgy a wc-t, és kezet mosnak. Ha ez nem hatja meg őket, akkor legközelebb is próbálkozz be, ha lesz valamilyen alkalom, kérd ezt tőlük szülinapra, karácsonyra.

Vagy bosszuld meg. Csinálj valami olyat, amit ők baromi tiszteletlenségnek tartanak irányukban. És addig folytasd ezt, amíg nem hajlandóak változtatni.

2012. febr. 27. 00:10
 5/5 anonim válasza:
Alapjába véve ha azt látják hogy te mindig megcsinálod a takarítást akkor ők ezért nem fogják mert majd "ő úgyis megcsinálja". Az ilyen jellegű szituációkban az embert nagyon jól ki lehet figurázni, ki lehet röhögni h "jajj tisztaságmániás, stb", pedig igaza van. Feltételezem h azértse figyelnek oda mert idegesíteni akarnak. Így hát marad a másik út, ha maguktól rájönnek h ez nem helyes. H ezt milyen "trükkökkel" érhetnéd el, nincs ötletem.
2012. szept. 1. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!