Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik itt azt a férfiak, hogy a nők legtöbbje csak a pénzre megy?
Nagyon el vannak itt egyesek tévedve! Én minden nagyképűség nélkül ki jelenthetem magamról puszta tényként, hogy gazdag vagyok, és a családom is az. Mégis, eddigi 4 komoly kapcsolatom során egyik barátnőm sem akart soha szinte még egy fagyit sem elfogadni tőlem, nem engedte, hogy elvigyem vacsorázni, ha drága ajándékot akartam venni a szülinapjára vagy ilyesmi, akkor kerek perec vissza utasította. Kocsival sem kellett hurcolni sehova egyiket sem. Szerintem a 4 barátnőre összesen nem költöttem évek alatt 100.000 forintot, én meg olvasgatom itt, hogy milyen mélyen a zsebedbe kell nyúlni egy barátnőnél, meg hogy drágábbak mint egy k*rva.Pff. Még az egy éjszakás csajoknál is csak a leitatás került valamennyi pénzbe, de az sem volt soha több pár ezer forintnál, úgyhogy valamit rosszul csinál a férfiak többsége!
Hát elmondok egy titkot, egy barátnőt jól gerincre kell vágni, és normálisan elvégezni azt ami egy férfinak kötelessége, nem pedig a pénzt költeni rá, higyjétek el, ezerszer többet értek vele.....
Én egyet értek a kérdezővel. biztos sok lány van aki a pénzre hajt, de nem az összes!!! Ezt azért nem ártana figyelembe venni. Én soha nem szerettem ha a barátaim sokat költöttek rám. Vagyis nem is engedtem nekik soha. Egymás szeretete és tisztelete nem abban nyilvánul meg, hogy mennyit költenek egymásra! Sokkal fontosabb az ajándékoknál az, hogy melletted álljon, támogasson és ha beteg vagy akkor ne legyen rest főzni neked egy tányér levest vagy egy bögre teát. Biztos vannak akiknek nem tetszik amit írtam, de nekem ez a véleményem!! Vannak normális lányok akiknek nem a pénz a fontos csak őket nem lehet összeszedni bármelyik sarkon vagy disco-ba.
21/L
Ha nem is a pénzre,de az anyagi biztonságra.
Egyszerűbb találni valakit,mint egyedül,önállóan,függetlenül élni.
Szerintem egyre kevesebb lesz ez,mert a férfiak már nem fognak elvenni azért egy nőt,hogy szexeljenek.
akkor fizetnek egy alkalmi partnernek.Nincs huzavona,ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!