Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik itt azt a férfiak, hogy a nők legtöbbje
csak a pénzre megy?
Figyelt kérdés
Nagyon el vannak itt egyesek tévedve! Én minden nagyképűség nélkül ki jelenthetem magamról puszta tényként, hogy gazdag vagyok, és a családom is az. Mégis, eddigi 4 komoly kapcsolatom során egyik barátnőm sem akart soha szinte még egy fagyit sem elfogadni tőlem, nem engedte, hogy elvigyem vacsorázni, ha drága ajándékot akartam venni a szülinapjára vagy ilyesmi, akkor kerek perec vissza utasította. Kocsival sem kellett hurcolni sehova egyiket sem. Szerintem a 4 barátnőre összesen nem költöttem évek alatt 100.000 forintot, én meg olvasgatom itt, hogy milyen mélyen a zsebedbe kell nyúlni egy barátnőnél, meg hogy drágábbak mint egy k*rva.Pff. Még az egy éjszakás csajoknál is csak a leitatás került valamennyi pénzbe, de az sem volt soha több pár ezer forintnál, úgyhogy valamit rosszul csinál a férfiak többsége!
Hát elmondok egy titkot, egy barátnőt jól gerincre kell vágni, és normálisan elvégezni azt ami egy férfinak kötelessége, nem pedig a pénzt költeni rá, higyjétek el, ezerszer többet értek vele.....
Érdekes a kérdés. Lány vagyok és hasonló fajta, mint a barátnőid voltak. Én érezném rosszul magam, ha a barátom egyedül fizet mindig mindent, vagy drága ajándékokat vesz. Egyszer egyszer még jólvan, ha meghív valamire, nah de állandóan.. Pedig mindenkitől valóban az ellenkezőjét hallom. Barátok is mindig panaszkodnak, hogy egy nő mennyibe kerül..mozi, fagyi, ajándék.. és hogy ha nincs pénzed nincs nőd. Engem nagyon nem tud érdekelni, hogy kinek mennyi pénze van. Azért persze alap, hogy megélni megtudjon és ne legyen óriási adóssága, de ez mellékes. Nekem nem azért kell egy társ, mert visz ide-oda és vesz nekem mindent. Csak szeressen. És inkább örülnél, hogy ilyen barátnőid voltak, akiknek nem a pénzed kell. De tényleg szerencséd volt, mert valóban rengeteg lány olyan, hogy csak a pénz és az ajándékok érdeklik. Nah jó lehet, hogy nem csak az..de az is fontos rengeteg nőnek. De azok általában nem a tipikus feleség-típusok..:)
2012. jún. 12. 09:55
12/33 anonim válasza:
Amikor a normálisnak tűnő lány hirtelen lemondja a randit, amikor kiderül hogy vonattal mentem volna, na az vajon mi? Ennyit erről.
13/33 anonim válasza:
Nezd mindenki mas nekem is volt olyannal dolgom akire nem kelett koltenem volt akire igen midnenki azt mondta nem lenyeg neki h nincs kocsim nincs motrom 100000 ccm3 lenyegtelen utanna mit latok olyna csavoval jarnak akinek bmw je van 1000 ccm3 motrot hajt esetleg crossmotrot de a csavo ugy nez ki mind a bün le kuldened a szen banyaba es fel jonne a szen b...d na mind 1 szoval van a lenyeg h van olyan lanyka aki szereny es nem vagyik csak h szeressek de van aki mind 2 keri es meg a karodat is mert midneg tobb kell neki...
14/33 A kérdező kommentje:
Valamelyik válaszolónak: Nem vagyok már "fiúcska", a barátnőim közül pedig három sokkal rosszabb körülmények közt élt mint én, egy pedig hasonlóan gazdag volt, de egyik sem kért soha semmit. Egyenként mindegyik kapcsolat hosszabb volt másfél évnél, a leghosszabb majdnem 4 évig tartott. Igaza van valakinek aki azt írta, hogy egyesek a saját sikertelenségüket a pénzre próbálják rávetíteni. Velem úgy is jött össze már nő, hogy biciklivel mentem el buliba és nem lobogtattam a huszasokat előtte. A kisugárzás és a sárm számít, nem a pénz. Aztán meg ugye ha valaki nem tud eleget nyújtani az ágyban, mással kell pótolni, de akkor már rég rossz.
2012. jún. 12. 10:01
15/33 anonim válasza:
Kérdésedben a válasz!!
"nők legtöbbje csak a pénzre megy" - - - ez nem egyenlő a mindegyikkel!
2012. jún. 12. 10:01
16/33 anonim válasza:
6-os, 9-es nagyon egyetértek veletek
Én lány vagyok, és én is elég jó anyagi körülmények közt élek, bár ezt sosem használtam ki, és nem érdekelt, hogy egy pasi pénzes-e vagy nem. És nem azért mert el vagyok kényeztetve...az viszont érdekel, hogy ki tud-e fizetni egy fagyit vagy egy mozit, mert eléggé megkönnyíti az életem, ha nem nekem kell előre gondolkodni, hogy akkor ahova megyünk, az most pézbe kerül(pár barátnőmmel ez a helyzet). Persze ezeket magának kell csak kifizetni, én nem hívatom meg magam. Visszatérve a témára: az fizet a barátnőért, akinek nincs mit adnia pénzen kívül.
2012. jún. 12. 10:02
17/33 A kérdező kommentje:
"az fizet a barátnőért, akinek nincs mit adnia pénzen kívül."
ENNYI!!!!!!
2012. jún. 12. 10:04
18/33 anonim válasza:
12-es...nem kéne ok-okozati összefüggést keresni
lehet egyszerűen csak nem jöttél be neki, és meggondolta magát
2012. jún. 12. 10:04
19/33 anonim válasza:
Am hogy ha az utolso 2 sort nekem szantad( irom ha nekem)akkor az agyba lettel semmi gond sem volt. csak erted az h nem birtam mindeg max ot nyujtani h na most gyerunk el kaja stb hiaba meloztam alig kaptam fizut.most a masik dolog kint elek Nemetbe van zseton minden sokan meg tudtak erted es ilyenkor jonnek a mailok akivel sosem beszeltem olyan lanykaktol h szia mizu stb meg par ex is jelentkezett szal....erdekes csak annyit mondok. 23 F
2012. jún. 12. 10:05
20/33 anonim válasza:
ha nem jovok be akk 1 -2 het utan 1 honap utan kidobnak :D nem 2 ev 1.5 meg ilyenek :D de nem lenyeg nem eszem magam rajta :D csak nevetni tudok rajtuk pl.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!