Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik itt azt a férfiak, hogy a nők legtöbbje csak a pénzre megy?
Nagyon el vannak itt egyesek tévedve! Én minden nagyképűség nélkül ki jelenthetem magamról puszta tényként, hogy gazdag vagyok, és a családom is az. Mégis, eddigi 4 komoly kapcsolatom során egyik barátnőm sem akart soha szinte még egy fagyit sem elfogadni tőlem, nem engedte, hogy elvigyem vacsorázni, ha drága ajándékot akartam venni a szülinapjára vagy ilyesmi, akkor kerek perec vissza utasította. Kocsival sem kellett hurcolni sehova egyiket sem. Szerintem a 4 barátnőre összesen nem költöttem évek alatt 100.000 forintot, én meg olvasgatom itt, hogy milyen mélyen a zsebedbe kell nyúlni egy barátnőnél, meg hogy drágábbak mint egy k*rva.Pff. Még az egy éjszakás csajoknál is csak a leitatás került valamennyi pénzbe, de az sem volt soha több pár ezer forintnál, úgyhogy valamit rosszul csinál a férfiak többsége!
Hát elmondok egy titkot, egy barátnőt jól gerincre kell vágni, és normálisan elvégezni azt ami egy férfinak kötelessége, nem pedig a pénzt költeni rá, higyjétek el, ezerszer többet értek vele.....
Mi?:D Már két éve jártál a lánnyal, amikor mondtad hogy a randira vonattal mész, és kidobott??
Istenem, ez annyira jó védekezés, az esetek 60%-ban nem a másikkal van a baj, van akinél az esetek 80%-ban, de mindenki csak a maradékkal törődik...
Persze, hogy azért mondta le és nem azért mert mégsem jöttél be neki...
Nem csak a pénzre,hanem ez egy összetett folyamat,minnél kalibráltabb a csaj,top10-es akkor nyilván kell rendelkezni sok mindennel,hogy megtartsd meg,hogy egyáltalán beszéljen veled:pl:kellenek ambíciók,hogy ne elégedj meg havi bruttó 60-al és 30nm-es lakással,járjál sportolni legyél izmos,mivel akik nekem bejönnek ők szintén edzenek rendesen és top alakjuk van,tudjál jól nyalni,de úgy,hogy a körme benned legyen,tud jól megdugni,hogy ömöljön belőle a pinalé,és legyen PÉNZ is,mert nyilván a jó csajok külseje nem két fillér és nekünk is fontos,hogy ne egy bálna legyen és slampos,ezek mind pénzbe kerülnek.
Ezen csak a lúzerek botránkoznak meg,igen fontos a zsé,ha kalibrált a csaj,ha elég egy átlagos akkor nem kell pénz,valamit valamiért emberek.
There is no free lunch.
24Ffi
Én még csak baráti kapcsolatba se kerültem soha nálam gazdagabb fiúkkal.(és nem azért, mert én tele vagyok lével, sőt!) Nekem a gazdagság egy más értékrend, más életstílus, sosem vonzott, a páromtól sem szívesen fogadok el semmit, pedig vele egy szinten is állunk (hálistennek!). Egy-egy csoki belefér, meg kisebb ajándék ALKALMAKKOR(szülinap, stb.) de többet nem, pont azért, mert házra teszünk félre (azaz önerőre...)
Néha emlegeti, hogy egy gazdagabb fószer több mindent meg tudna nekem adni, de valószínűleg pont nem azt, amire nekem szükségem van, és amit a páromtól megkapok.
A 'csóróknak' is van barátnője, megvan a romantikája, hogy az életeteket közös erővel építitek fel, nem az egyik fél tolja a másik s.gge alá a dolgokat. Beszűkültségre és butaságra utal, ha egy fiú azzal takarózik a sok kudarca után, hogy a pénzéhes luvnyák így meg úgy. Nagyon könnyű a pénzre fogni a saját hibáinkat. Ha ilyen volt az adott lány, akkor minek foglalkozni vele a továbbiakban? Egy egyszerűbb, szerényebb lány bezzeg nem kell. Az az igazság, hogy a legtöbben észre se veszik azt az embert, aki illene hozzájuk.
Mindkét nemen belül vannak ilyenek és olyanok is. Mindig válogatni kell, nem beleélni magunkat egy olyan kapcsolatba, ahol nem is ismerjük a másik felet.
u.i.: egy normális lánynak előbb kell egy minimálbérért dolgozó srác, aki félretesz és nem cseszi el a pénzt, mint valami vállalkozó picifia, aki hónap végére teljesen lenullázza magát, mert a buli, a cigi, a kocsi és az egyebek.
Ez meg egy kis tanulságosság, hátha felnyílik egy-két szem: [link]
19L
23.
Ahhoz képest, hogy már hat éve nagykorú vagy, elég nagy marhaságokat írsz, látszik, hogy nem kerültél még normális nő közelébe.
Egy huszonéves csajnak nem kell szoliba, kozmetikushoz, fitnessterembe, plázába, műkörmöshöz járni ahhoz, hogy jól nézzen ki. A körmöt a férfiak észre se veszik, azt szintén nem tudják megállapítani, hogy egy ruha 15 rugó volt a plázában, vagy 2000 a turiban. A napon is lehet barnulni, otthon is lehet bőrt ápolni, Norbikazettára is lehet tornázni, egyszóval nem pénzfüggő, hogy valaki igényesen nézzen ki. De aki buta, azzal el lehet hitetni, ahogy látom... :)
Az a csaj, akit leírtál, egy bugyuta felszínes p.csa, akit csak d.gni kell. Ha neked erre van igényed, akkor előbb-utóbb párra találsz, mert a szemetet összehordja a szél.
Hidd el, lenne nem is egy lány, aki elhajtana a francba már az írásod alapján, mert kell a fenének egy érzelmi analfabéta. És még szó se volt a pénzről.
Hogy nem kell fintessz terembe járnia akkor nem tudom csukott szemmel jársz,mer a lányok 85% narancsbőrös elhízott sajnos,meg lóg a cigi a kezükből.
Miért lenne felszínes,kicsi sztereotípiát látok nálad.
Hidd el egy feszes nőiesen izmos nő,azok a fincsik,és sok pénzbe van az,épn tudom magamról,a sport nem olcsó dolog :D :D :D
Miért is lennék érzelmi analfabéta?Én úgy vagyok vele,hajtson ha annyira akar ő veszít többet nem én,mindig így állok hozzá elmegy egy jön helyette 100 ;)
Mert létezik néhány "golddigger" nő, aki próbál ügyesen beházasodni, és ez alapján általánosítanak.
A nők többsége a pénz eléréséhez szükséges magabiztosságra, határozottságra, kezdeményezőkészségre, vezetői készségekre bukik, csak aki nem néz a felszín mögé, az ebből annyit lát, hogy a gazdag férfiaknak mindig gyönyörű nőik vannak - tehát biztosan a pénz miatt van ez.
De jó annak akinek ennyi ideje van ezeken gondolkodni ;)
Komolyan mondom, hogy irigylem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!