Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis hogyan kéne értelmeznem a viselkedését?
no, akkor sorjában ! :D
ez a "nyilvános helyen nem közeledés" úgy értendő, hogy nem feltétlenül mutatja ki, hogy van köztünk több is, inkább úgy viselkedik velem, mint egy jó baráttal, vagy nem is tudom, hogyan mondjam..
nagyon összezavar, és nem tudok kiigazodni rajta, teljesen elbizonytalanít, ami nagyon furcsa, mert alapjába véve kiegyensúlyozott és határozott vagyok minden téren. hihetetlen ! :D
Értem én, úgy viselkedik veled, mintha nem lenne köztetek semmi.
Hidd el nekem, az ilyen szeretősdik nálad sokkal idősebb és tapasztaltabb embereken is kifognak, úgyhogy nincs ezen semmi csodálkozni való. Ha beleszerettél (megint) akkor tisztázd vele a kapcsolatotok jellegét. Mert ha jó a sejtésem, és nem egészen ugyanazt akarjátok egymástól, akkor a legjobb, ha befejezitek, mielőtt komolyabb sérüléseket szereznél. Ha meg mégis ugyanazt akarjátok, akkor lehet örülni.
Ajaj, te már taktikázol! :D
Ennek az lesz a vége (figyeld, megjósolom), hogy lapulsz, aztán amint felhív vagy ír sms-t, a szíved kiugrik a helyéből, és persze hogy találkoztok. Vagy, ha nem ír, nem jelentkezik, akkor átszomorkodod a nyarat, és elátkozod az egészet.
Minek ezt játszani? Az ilyesmivel beindíthatod a jó öreg húzd meg - ereszd meg játékot, de nem sok értelme van, max. a vadászösztönét fogod ezzel felpiszkálni, te viszont belezúgtál, és ennél többet szeretnél. Na ez a több meg olyan, hogy vagy jön, vagy nem.
Te figyi, én meg tapasztaltból beszélek, nem a levegőbe.:) Ha ágyba kerültetek többször is, akkor naná, hogy érdekled valamilyen szinten, az ember nem fekszik le olyannal többször, akihez nem vonzódik. A gond ott van, hogy te többet szeretnél ennél, és abból amit leírtál, nem nagyon hiszem, hogy ő is így van vele.:/ Jó dolog a vonzódás, csakhát egyszer ti már valamiért szétmentetek, utána felszedte a barátnődet, és most viszonyotok van - nem éppen az a kiegyensúlyozott kapcsolat, amire gondolom te vágynál. Neki azt hiszem nagyon imponáló, hogy odavagy érte, és téged ismer is azért, tehát nem egy vadidegennel fekszik le, ez is számít.
De ha nem azt mondja, hogy te figyi, próbáljuk meg újra együtt, és nyilvánosan nem vállal fel, akkor ott valami gáz van, valami akadályozó tényező, ami - vegyük a legegyszerűbb esetet - lehet a szerelem hiánya a részéről. És ezen semmilyen taktikázás nem segít sajna.:(
Lehet, ha nem feltétlen erre a válaszra szamítasz, de én pasi szemmel próbálom láttatni veled a helyzetet. Nekem is volt már hasonló helyzetben részem és a következő a meglátásom azok alapján, amiket leírtál: mivel gyakorlatilag minden alkalommal lefeküdtetek, sőt az este kellős közepén odaállított hozzád, elvitt kocsikázni és akkor is megtörtént...nos, ő pontosan tudja, hogy téged megkaphat. Sőt, pontosan tudja, hogy téged BÁRMIKOR megkaphat. Ebből azt is leszűri, hogy kizárólag rajta múlik a dolog kapcsolat része. Mivel volt olyan, hogy hónapokig nem találkoztatok, majd megjelent és lefeküdtetek, majd megint szünet, én arra következtetek, hogy a srác nem biztos, hogy ugyanazt szeretné tőled, mint te tőle. Sőt, mivel eddig azon kívül, hogy hirtelen megjelent, majd szeretkezett veled, nem bizonyított semmit, azt legalábbis nem, hogy te neki tartósan kellenél. Kettőtök közül te vagy az, aki érzelmileg előrébb van és ez nem túl előnyös a helyzetedben. Amikor abban a helyzetben voltam mint te, én voltam a srác helyében, fél évvel a szakításunk után találkoztunk ismét, majd kb. 5 hónap alatt 8-szor feküdtünk le, de sokszor heteket nem is beszéltünk utána. Amikor bejelentette,hogy szerelmes belém és szeretné ha felvállalnám, én belementem, de csak azért, mert nem akartam hogy úgy érezze, hogy kihasználom/tam. Aztán ez az erőltetett kapcsolat hamar véget ért, mert nem voltunk érzelmileg ugyanazon a szinten. És elhiheted, hogy a lánynak mennyire fájt. Ezért légy óvatos, ne kerülj ugyanabba a helyzetbe és ne hagyd, hogy játszanak veled, légy határozottabb :)
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!