Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket válasszam? Bővebben lent
Ha szexre kellenek, akkor válaszd, akivel jobb volt(én a Bt választanám).
De ha te kapcsolatot akarsz, nem ezek szerint kellene választani. És még te vagy szerelmes...Egy szerelmes nő nem a farkak szerint fog választani. Vagy lehet velem van a baj.
L, 18
Ez ne legyen már kérdés...!
Én is ennyi idős vagyok, mint te... az évek, a tapasztalat és az érzések ezt nagyban befolyásolják...
Ha gondolkodnál egy kicsit, rájönnél, hogy egyik sem kell neked, mert mindkettőről negatív példákat hoztál fel...! Teljesen mindegy, hogy melyiket választod, egyik sem lesz jó...! Keresse egy harmadikat, azt a bizonyos C-t...
A második válaszolóval hasonló a véleményem. furcsa egy értékrended lehet 24 évesen, ha az a fő szempont, hogy mekkora a farka... az meg már nem is lényeg, milyenek a belső tulajdonságai?
tudod mit, ne válaszd egyiket se, hanem keress egy nagyfarkú pasit, aki sokáig bírja az ágyban és meg van oldva a "dilemmád".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!