Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket válasszam? Bővebben lent
mért írjak???
am nincs C csak ők ketten vannak....
Vegyél egy neked megfelelő méretű vibrátort és vonulj el egy lakatlan szigetre!
Egyrészt a kérdésedből látszik, hogy emberi kapcsolatokra nincs szükséged, csak egy punc.ifeszítő nagy f.aszra, másrészt így még az esélye se lenne meg annak, hogy valami vibrátorpótléktól teherbe ess és tovább add a génjeidet!
"biztos 24 vagyok és az elötted válaszolónak meg nincs mert szinte teljesen egyformák"
Két ember akkor tud ennyire egyforma lenni, ha egy kellően egyszerű lélek szemléli őket. Sajnos tényleg nem lehetsz túl okos, de hát az ész nem minden.
Érdekes a kérdés. Azt mondanám, hogy rövid távon a hosszabb ideig bíró, hosszú távon a nagyobb farkú jobb. Miért? Mert a farokméret nem fejleszthető, a gyors elmenés viszont korrigálható gyakorlással.
Hu de nagy bajod van.
Kérdmeg őket hogy vágjanak partyba egyszerre ketten.
Ésha töltelák leszel egy f@sz szendvicsbe akkor majd eldöntöd hogy melyik a jobb.
Az elöző mindent elmondott és még hasznos választ is adott erre a kellően bonyolult és fontos kérdésre, oda a pont...:D
Egyébként én is 24 éves lány vagyok. Nekem is volt olyan, hogy két fiú között kellett döntenem, de én vhogy más szempontokat vettem figyelembe.
(az mondjuk más kérdés, hogy amíg nem választotta, addig egyikkel sem feküdtem le.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!