Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal jó a kapcsolatom, csak az a baj, hogy babonás és 13 fóbiája van. Hogy lehet rászoktatni, hogy tolerálja?
Úgy értem például, hogy nincs 13 pár cipője, ha a hűtőben 15 db tojás van és akar magának készíteni 2 tojásból valamit, akkor inkább csinál 3-ból mintsem hogy 13 maradjon. Ez miért van így, lehet hogy valami korábbi rossz élményével kapcsolatos?
23/N
Pedig van ilyen "betegség", triszkaidekafóbiának hívják :)
Ha csak ilyen apróságokban van jelen, akkor szerintem ez nem lehet akkora probléma, el kell fogadni, hogy ő ilyen.
Nekem is van pár babonás marhaságom, de a mindennapi életemet nem igazán befolyásolja (pl. nem ülök az asztal sarkához, nem sétálok át létra alatt), ezen maximum röhögni szokott mindenki :)
Így van ha szereted akkor elviseled neki ez nem olyan nagy dolog.
Monk a flúgos nyomozó ez csak egy példa na és ha megnéztél akár 1 részt is megtudod mi a rémes dolog.
@ 11:49
lehet, de a fóbia nem elmebetegség. és a fóbiás igenis szenved a fóbiájától sok esetben (pl. nem akar megenni igazából 2 tojást már, de muszáj, vagy meg kell várnia, amíg eltelik 13.-a stb).
ma 12:25
Jah de nem azért buktál meg majdnem mert 13.-ik voltál hanem mert csesztél (eleget) tanulni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!