Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párommal jó a kapcsolatom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párommal jó a kapcsolatom, csak az a baj, hogy babonás és 13 fóbiája van. Hogy lehet rászoktatni, hogy tolerálja?

Figyelt kérdés

Úgy értem például, hogy nincs 13 pár cipője, ha a hűtőben 15 db tojás van és akar magának készíteni 2 tojásból valamit, akkor inkább csinál 3-ból mintsem hogy 13 maradjon. Ez miért van így, lehet hogy valami korábbi rossz élményével kapcsolatos?

23/N

2012. jún. 9. 11:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Pedig van ilyen "betegség", triszkaidekafóbiának hívják :)

Ha csak ilyen apróságokban van jelen, akkor szerintem ez nem lehet akkora probléma, el kell fogadni, hogy ő ilyen.

Nekem is van pár babonás marhaságom, de a mindennapi életemet nem igazán befolyásolja (pl. nem ülök az asztal sarkához, nem sétálok át létra alatt), ezen maximum röhögni szokott mindenki :)

2012. jún. 9. 12:27
 12/17 anonim válasza:

Így van ha szereted akkor elviseled neki ez nem olyan nagy dolog.

Monk a flúgos nyomozó ez csak egy példa na és ha megnéztél akár 1 részt is megtudod mi a rémes dolog.

2012. jún. 9. 12:27
 13/17 anonim ***** válasza:
és mit csinált akkor,amikor 13 éves volt?kérdezd már meg tőle XD
2012. jún. 9. 12:51
 14/17 anonim ***** válasza:

@ 11:49

lehet, de a fóbia nem elmebetegség. és a fóbiás igenis szenved a fóbiájától sok esetben (pl. nem akar megenni igazából 2 tojást már, de muszáj, vagy meg kell várnia, amíg eltelik 13.-a stb).

2012. jún. 9. 12:52
 15/17 anonim ***** válasza:
és mit csinál akkor péntek 13-án?:O szerintem közös megállapodással ha ő is le akar szokni róla, legyen 13 pár cipője, 13 darab tojás és egy nap múlva meg kérdezed tőle, hogy "most mennyivel volt másabb, mint amikor 12 pár cipőd volt és 12 tojás volt a hűtőben?" és akkor mondhatod hogy ez a babona eléggé elenyésző dolog, és szépen lassan le fog róla szokni, én ezt csinálnám.
2012. jún. 9. 13:19
 16/17 anonim ***** válasza:

ma 12:25

Jah de nem azért buktál meg majdnem mert 13.-ik voltál hanem mert csesztél (eleget) tanulni:D

2012. jún. 9. 14:14
 17/17 A kérdező kommentje:
triszkaidekafóbia utánanéztem neten és a párom nehogy meglássa mert rájön hogy neki van igaza, katasztrofális hogy egy háznak nincs 13. emelete.
2012. jún. 9. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!