Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért lehet, hogy a fiúk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet, hogy a fiúk folyton azt mondják, hogy nagyon szép vagyok, nagyon okos és nagyon jó fej, de párkapcsolatot senki nem akar velem? 21/L

Figyelt kérdés
A legtöbb férfi, amikor meglát, azt mondja, "hú de megdugnám". Van olyan aki barátként szeret, plusz le akar velem feküdni és olyan is, aki csak barátkozni akar. Az elmúlt pár évben 2 pasival is úgy ért véget a kapcsolatom, hogy elmondták, mennyire értékes ember vagyok és okos és szexi és nincs velem semmi gond, de nem szerelmesek belém. Egyszerűen nem értem, hogy ha nincs velem semmi gond, akkor miért nem akarnak velem járni. Én csak egy tisztességes párkapcsolatra vágyom.
2012. jún. 9. 00:25
1 2 3 4
 31/32 anonim válasza:
Mert ez a legjobban hangzó lerázó duma.
2012. okt. 1. 12:44
 32/32 anonim ***** válasza:

vehh :D kicsit túl sok jó tulajdonságot írtál le magadról, nem? :D okos is vagy, szép is vagy, humoros is vagy, az ágyban is jó vagy... nagyon egyoldalú ez! sőt az egész leírás olyan, mintha hencegni akarnál azzal, hogy téged mindenki meg akar dönteni. ez nem nagy érdem, mit ne mondjak.

(egyáltalán honnan tudod, hogy ezt mondják? visszahallod? kitől? vagy neked mondják egyenesen? és te ezt, ilyen megfogalmazásban, bóknak veszed??)

lehet, hogy a kelleténél kihívóbb vagy (és most nagyon finoman fogalmaztam), csak te nem veszed észre... ami entyem-pentyemre tökéletes, de hosszú távra biztos nem... vagy túl sokat képzelsz magadról.

2012. dec. 2. 18:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!