Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért lehet, hogy a fiúk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet, hogy a fiúk folyton azt mondják, hogy nagyon szép vagyok, nagyon okos és nagyon jó fej, de párkapcsolatot senki nem akar velem? 21/L

Figyelt kérdés
A legtöbb férfi, amikor meglát, azt mondja, "hú de megdugnám". Van olyan aki barátként szeret, plusz le akar velem feküdni és olyan is, aki csak barátkozni akar. Az elmúlt pár évben 2 pasival is úgy ért véget a kapcsolatom, hogy elmondták, mennyire értékes ember vagyok és okos és szexi és nincs velem semmi gond, de nem szerelmesek belém. Egyszerűen nem értem, hogy ha nincs velem semmi gond, akkor miért nem akarnak velem járni. Én csak egy tisztességes párkapcsolatra vágyom.
2012. jún. 9. 00:25
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
küldtem üzit :)
2012. jún. 9. 14:51
 22/32 A kérdező kommentje:
Az az szex, az 2 évig tartott. Szóval nem a szex a gond. Bár azért nagyot néztem, amikor 2 év után közölte, hogy nem szerelmes.
2012. jún. 9. 16:56
 23/32 anonim ***** válasza:
ok, értem, így mindjárt más :) nem lehet, h hiányzik belőled a szikra, az élet?
2012. jún. 9. 17:10
 24/32 anonim ***** válasza:
hol laksz? :)
2012. jún. 9. 20:15
 25/32 A kérdező kommentje:
Akik régebben ismernek, azokkal mély kapcsolatom van. Együtt sírunk, együtt nevetünk. Azt hiszem, alapból vidám lány vagyok, van humorom, sok mindent szeretek csinálni. Bár az tény, hogy az utóbbi időben kicsit elkeseredtem a pasik miatt, akik nagyon kedvelnek, csak éppen nem szerelmesek. :) Eléggé realista vagyok, talán ez taszító lehet. Sőt elég magasak az elvárásaim magammal szemben, persze a pasikkal szemben is, ezért lehet, hogy a srác, akivel utoljára randizgattam, azt hitte, hogy nem felel meg nekem. Amikor észrevettem, akkor próbáltam bátorítani, kommunikáltam felé, hogy helyes/rendes/okos srác... Na akkor meg megijedt, hogy én fülig szerelmes vagyok belé... Aztán egyszer csak közölte, hogy ő nem tudja viszonozni az érzéseimet.
2012. jún. 10. 00:42
 26/32 anonim ***** válasza:

szerintem túlságosan barátként (értsd haverként) kezelted ezt a srácot, talán csajosabban ki kellett volna követelned, hogy hódítson meg, meg kellett volna sértődni, van akinél nem jön be a realista, pontról pontra megbeszéljük stratégia

ne sértődj meg, de egy egészen icipicit nem te szeretsz jobban irányítani?

2012. jún. 10. 11:14
 27/32 anonim ***** válasza:
szóval nem küldesz képet... :(
2012. jún. 28. 22:26
 28/32 anonim ***** válasza:
Szerintem rossz pasikat választottál ki, akik nem szeretik a kötötséget. Szerintem ne aggódj ezen keress egy komolyabb pasit, vagy egy két évvel idősebbet.
2012. júl. 20. 20:35
 29/32 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem túlságosan irányítani akarod a pasikat, túl sok elvárással vagy velük szemben, és sose tudsz lazítani, mindig megakarsz felelni mindenkinek, ez hosszú távon nagyon fárasztó
2012. júl. 20. 20:39
 30/32 anonim ***** válasza:
azóta is képet várok sajna :D
2012. aug. 31. 21:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!