Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mountain kérdése:
Miért nem akar senki?
Figyelt kérdés
Jó tudom. Nem vagyok egy férfi szépség. Korán kopaszodok,és az arc szerkezetem sem éppen a legszebb,viszont szerintem jó beszélőkém van,humoros vagyok,és nagyon szeretek udvarolni is.
Ok,most éppen nincsen munkám,de igyekszem keresni. Annyira el vagyok keseredve. Mindenki fanyalog rám,mindenki csak húzza a száját,lepattint,senkinek sem kellek.
Három hangszeren játszom. Olyan szívesen adnék szerenádot valakinek. Jó tudom,ez manapság nem szokás,de akkor is. Csak nyomatom itthon a keser-édes szerelmes számokat,amtől még jobban ki vagyok. Áhhhh!!!! Miért nem akarja senki sem meglátni bennem az értékes dolgokat. Ilyenkor tényleg nehéz elhinni a nőknek azt a kijelentését,hogy nem a pénz és a külső számít. Úgy tudnék szeretni valaki,hogy nem igaz.
Hozzáállás... ha bánt, h nincs senkid, így érzed, stb, az kiül az arcodra, a viselkedésedre (hiába vagy humoros), és a nők szaglása megérzi ezt. Állj úgy hozzá, hogy jó egyedül, és hamarosan lesz, akit szerethetsz. Ha így fogod fel (csupán illúzió, de akkor is), más lesz a kisugárzásod...
2012. jan. 11. 10:15
3/22 A kérdező kommentje:
Bár úgy tudnék gitározni,mint a Benkő! Nem,nem tudom,úgy felfogni. Nem jó egyedül! Nem tudok hozzá jó képet vágni. Ez csak egy ideig ment. Egy ideig tudtam azt mondani magamnak,hogy hát ok,idő kérdése,de mikor már sorozatban vágnak vissza, hogy leülsz,mint akire rámért a Madár 1-bal egyenest,akkor már nem tudsz olyan vidám lenni.
2012. jan. 11. 10:23
4/22 anonim válasza:
tudod, a legtöbb lány, főleg a normálisak, szeretik kiismerni a pasit, akivel összejönnek. hónapokig tartó beszélgetések, randizások, találkozások... nem pedig 2 hét udvarlás és akkor máris szerelmesek. ha valaki 2 hét után kérdezné meg, járunk e, valszeg én is lepattintanám, mert nem is ismerem még kb, olyannal meg nem jövök össze, külső ide vagy oda. de lehet, hogy túl szép lányokat szemelsz ki.
nem te vagy, aki írta tegnap azt, hogy legszívesebben visszaállítaná a nő-vásárlás rendszert?X)
2012. jan. 11. 10:29
5/22 A kérdező kommentje:
Nem. Én ilyet sohasem írnék. Pénzem sincs senkit sem megvásárolni. Ne haragudj,de én sem így csinálom. Nem akarom,hogy 2-hét után mondjon igent valaki,de nem is akar senki randizni velem,vagy ha igen,akkor nem akarja megismételni.
Mindent megpróbáltam már amit csak férfi megpróbálhat.
Már csak az lenne hátra amit ismerőseim javasolnak,miszerint legyek enyhén paraszt,meg bele szarós,de erre nem vagyok képes.
2012. jan. 11. 10:44
6/22 anonim válasza:
Benkő nem lantművész?:)
Ne add fel,én is mindig elég lehetetlen helyeket találkoztam a későbbi barátnőimmel.
Egyszer egy éjjel-nappali boltban volt ilyen szitu,este 11-kor pink papucsban lejött a csaj tampont venni...sosem fogom elfelejteni,pedig nem egy kimondott szépség volt,de a tekintete azonnal rabul ejtett :)
2012. jan. 11. 10:44
7/22 anonim válasza:
Sajnos pedig tapasztalatból állítom, hogy mindig akkor alakultak jól a párkapcsolati dolgaim, mikor nem siránkoztam, hogyegyedül vagyok, hanem úgy döntöttem, hogy leszarom én akkor is boldog leszek, én magamban és nem várom mástól. Jellemzően mikor a legjobban éreztem magam, betoppant a szerelem is. Még bántam is kicsit, hogy elveszítem a szabadságom, meg a függetlenségem.
2012. jan. 11. 10:58
8/22 A kérdező kommentje:
Melóztál ott,vagy csak vásárló voltál? Még barátaim sincsenek akik mellettem állhatnának. Akikkel elmehetnék valahová,csak ismerőseim vannak,de az nem ugyanaz. Régen véget ért már életem egyetlen barátsága is. 8-évig voltunk barátok. Az is mivel végződött? Elvitte a barátnőm. Persze akkor még hébe hóba akadt valaki,mert volt egy nagyon jó melóm,és hát tudtam költeni. Meg aztán ugye pár divatos ruhát is meg tudtam venni,meg hát ugyebár kondi terembe is járok,és akkoriban meg tudtam venni a jó kis táplálék kiegészítőket. Most már nem. Most is edzek,amennyit csak tudok,de most már 10-kilóval könnyebben. Ugye hát ez a pénztelenség,meg hogy nem is nézek ki olyan jól ezek végleg betettek. Pedig annyi szeretet van bennem,ami egy hegyet elbírna. Mégsem kíváncsi rá senki.
2012. jan. 11. 11:01
9/22 A kérdező kommentje:
Lantművész igen,de gitározni is nagyon jól tud.
2012. jan. 11. 11:08
10/22 anonim válasza:
Sajnos a szeretetre nem kíváncsiak a mai lányok. Csakis azok a lányok akik ide írkálnak, mert nekik nem annyira fontos a külső, ahogy elmondják. Pedig szerintem nekik is az, csak nem vallják be itt, hogy ne olyannak tűnjenek. Küldtem neked képet is, sajnos ilyen párokat látok nap mint nap. Ha ezt a szintet nem ütöd meg, akkor pokoli nehéz dolgod van, vagy lesz. Fáj az igazság nekem is, de ez van, bele kell törődni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!