Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mountain kérdése:

Miért nem akar senki?

Figyelt kérdés

Jó tudom. Nem vagyok egy férfi szépség. Korán kopaszodok,és az arc szerkezetem sem éppen a legszebb,viszont szerintem jó beszélőkém van,humoros vagyok,és nagyon szeretek udvarolni is.

Ok,most éppen nincsen munkám,de igyekszem keresni. Annyira el vagyok keseredve. Mindenki fanyalog rám,mindenki csak húzza a száját,lepattint,senkinek sem kellek.

Három hangszeren játszom. Olyan szívesen adnék szerenádot valakinek. Jó tudom,ez manapság nem szokás,de akkor is. Csak nyomatom itthon a keser-édes szerelmes számokat,amtől még jobban ki vagyok. Áhhhh!!!! Miért nem akarja senki sem meglátni bennem az értékes dolgokat. Ilyenkor tényleg nehéz elhinni a nőknek azt a kijelentését,hogy nem a pénz és a külső számít. Úgy tudnék szeretni valaki,hogy nem igaz.

2012. jan. 11. 10:11
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Én még ráadásul tipikus oroszlán is vagyok. Ha valakim van,annak oda adom az utólsómat is. Emlékszem mikor régebben volt valakim elő fordult olyan is, hogy mentünk a városba, és egy kirakat előtt megemlítette, hogy mennyire tetszik neki ez vagy az a cucc, és én tudtam, hogy az össze spórolt pénzemből egy cípőt szerettem volna venni magamnak,és nem vettem meg hanem másnap beállítottam hozzá azzal ami neki tetszett. Hát többek között ilyeneket cselekedtem,most meg le vagyok tojva nagy ívben. Minden csaj,csak a száját húzza b.ki. Mondja ide bele a pofámba inkább! Még mindig jobb lenne. Apikám! Nem vagy egy szépség,azért vagy leejtve,de így ezzel az átlátszó dumával, hogy nem tudom,meg hogy nincs meg a kémia,meg a szikra,meg még nem tudom mi a fenéket szoktak lökni,ezt már ne! Ezt már unom!
2012. jan. 11. 17:37
 12/22 anonim ***** válasza:
hát pedig nem feltétlen süket duma ez. volt egy srác, nyáron udvarolt nekem, már jól ismertem. iszonyú aranyos volt, jól is nézett ki (már megismerkedésünkkor kijelentettem, hogy milyen helyes), és valahogy mégsem tudtam megszeretni. egyszerűen nem ment, pedig nagyon szerettem volna. és nem volt ronda! egyszerűen nem volt meg a kémia hozzá... olyannal meg nem vagyok együtt, akit nem tudok megszeretni.
2012. jan. 11. 17:40
 13/22 A kérdező kommentje:

Igen,csak tudod,ha esetleg lett volna pár darab ilyen akkor még azt mondanám,hát Istenem,majd a legközelebbi, DE mikor már a tizediknél ugyanaz a téma,akkor már azért az gáz.

Amellett tudjátok még mi az idegesítő? Hogy én igen is magamba szálltam és azt mondtam: Biztos valamit rosszul csinálok,min is kellene változtatnom? Most ne tartsatok nagyképűnek,de nem találtam hibát. Mit is csinálok rosszul? Rájöttem. Semmit! Udvarolok,rettenet udvarias vagyok, (kabát lesegítés,kávézóban szél kihúzása,stb),figyelek 1000-el miközben beszél,a szemébe nézek,mosolygok a viccein, kiemelem mi a jó benne,mondom is neki,ami nem annyira jó rajta arról bölcsen nem beszélek,virágot viszek,meg még a kis pele farkát meg nem teszek,és mégsem!

Pedig ilyenektől a nagy könyv szerint olvadniuk kellene a csajoknak. Akkor meg mire gondoljak úgy mégis? Csakis a külső!!!

2012. jan. 11. 18:05
 14/22 A kérdező kommentje:
javítás: Szék kihúzása. Még mielőtt valaki azt hinné, hogy a szelet akarom valahonnan kihúzni, hogy szélcsend legyen. :-))))))))
2012. jan. 11. 18:08
 15/22 anonim ***** válasza:
lehet, hogy túlzásba viszed. nekem is udvarolt már TÚL KEDVES srác. találd meg az arany középutat, és ne várj két hét után nagy eredményt.
2012. jan. 11. 18:16
 16/22 A kérdező kommentje:

Jó,akkor felteszek erre 1-kérdést. Mi az hogy túl kedves????

A kedvességből, és az udvariasságból szerintem nincs olyan hogy elég.

A bunkóságra szoktuk azt mondani, hogy : Na,most már elég!

Ilyet a kedvességre nem hallottam

2012. jan. 11. 18:28
 17/22 anonim ***** válasza:
pedig van. amikor valaki már idegesítően kedves. amikor már azt érzed, hogy ez nagyon mű, nagyon mesterkélt, amikor lerí az emberről, hogy ezt az egészet csak érdekből csinálja.
2012. jan. 11. 18:36
 18/22 anonim ***** válasza:

Ó, dehogynincs! Amúgy is visszataszító lehet, ha valaki nagyon nyomul. Az igazán jó csajok az elérhetetlennek tűnőkre szoktak rákattanni, azokra akikért harcolni kell!

Pacsker nem kell senkinek, arra van otthon kutya :)

2012. jan. 11. 18:37
 19/22 A kérdező kommentje:
Nem műből csinálom. Ilyen vagyok. Nem nyomulásból.
2012. jan. 11. 18:43
 20/22 A kérdező kommentje:

Tudjátok mire jöttem rá abból ,hogy több válasz nem érkezik?

Arra, hogy ti sem tudjátok ezt másképp megmagyarázni,mint ami az én véleményem.

Viszont azt bevallani nem akarjátok így egy az egyben. Ez is egyfajta válasz.

2012. jan. 12. 10:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!