Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért lehet, hogy a fiúk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet, hogy a fiúk folyton azt mondják, hogy nagyon szép vagyok, nagyon okos és nagyon jó fej, de párkapcsolatot senki nem akar velem? 21/L

Figyelt kérdés
A legtöbb férfi, amikor meglát, azt mondja, "hú de megdugnám". Van olyan aki barátként szeret, plusz le akar velem feküdni és olyan is, aki csak barátkozni akar. Az elmúlt pár évben 2 pasival is úgy ért véget a kapcsolatom, hogy elmondták, mennyire értékes ember vagyok és okos és szexi és nincs velem semmi gond, de nem szerelmesek belém. Egyszerűen nem értem, hogy ha nincs velem semmi gond, akkor miért nem akarnak velem járni. Én csak egy tisztességes párkapcsolatra vágyom.
2012. jún. 9. 00:25
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

azért mert ennyire cukkermukker vagy és nem mernek mást mondani:

[link]

?????

én véletlen megnéztem a következő képet is...

#9 valszeg így van, kérdező, ismerd meg önmagad :)

2012. jún. 9. 01:06
 12/32 anonim ***** válasza:
48%
Egész normális értékrendű csajnak tűnsz a leírtak alapján... én meg pont ilyet keresek. Problem? :D
2012. jún. 9. 01:20
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
ha értékes vagy, okos és szexi, attól még nem leszek beléd szerelmes, akkor szerelmes lennék minden ilyen nőbe :) a párom meg páros lábbal rúgna ki :D
2012. jún. 9. 01:43
 14/32 anonim ***** válasza:
70%
lehet, hogy szép vagy, és jó fej, de ha bevetted nekik ezt a maszlagot, akkor okos biztos nem vagy :)
2012. jún. 9. 02:44
 15/32 Ⱳhite ßelle ***** válasza:
53%

Mintha magamat olvastam volna, bár én kicsit érzékenyebb vagyok. :)

21/N

2012. jún. 9. 02:49
 16/32 anonim ***** válasza:

Egyszerűen mi van, ha ezek a fiúk nem akarnak kapcsolatot, csak dugást? Szerintem a mi korosztályunkban sok ilyen van. Még ki akarják "élni" magukat, és lehet ezért...

Most megemlíteném, hogy én pont ilyen lányt keresek komoly kapcsolat céljából, dehát ugye ez nem társkereső. :D

Persze az is lehet, hogy korántsem vagy olyan "tökéletes" mint mondják, és itt nem arról van szó, hogy leharapnád a fejüket, csak egyszerűen nem akarnak megbántani. Vannak bizonyos dolgok, amelyekben bizony nehéz őszintének lenni, pláne, ha emberileg tényleg szeretnek.

21F

2012. jún. 9. 03:50
 17/32 A kérdező kommentje:

Nem arról van szó, hogy nem akartam volna szexelni. A 2 srác közül az egyikkel lefeküdtem és nagyon jó volt nekem is, neki is. A másikkal nem jutottunk el a szexig, mert még az előtt elmondta, hogy nem szerelmes.

Nem tudom, mit kellene hinnem, mert minkét srác őszintének tűnt és mindkettővel tartom a kapcsolatot azóta is barátként.

Biztosan a jellememmel lehet a gond akkor.

Kössz a válaszokat.

2012. jún. 9. 09:53
 18/32 anonim ***** válasza:
100%

mutatsz magadról képet? :) nem ítélkezni akarok, de lehet, hogy olyan szépség vagy, ami csak kevesekben lobbantja be azt a bizonyos szikrát

mert a stílusodból ítélve a jellemeddel szerintem nincs semmi baj :)

2012. jún. 9. 10:14
 19/32 A kérdező kommentje:
Ha adsz egy email címet, küldök képet magamról. (a félreértések elkerülése érdekében: nem azért írtam ki a kérdést, hogy pasit fogjak, hanem hogy válaszokat kapjak) egy objektív válaszhoz meg tényleg kell kép is, de ide azért nem linkelnék be képet, mert ez egy név és arc nélküli oldal :)
2012. jún. 9. 12:23
 20/32 anonim ***** válasza:
ha egy olyan szex után, ami szerinted mindkettőtöknek jó volt, és olyan vagy, amilyennek leírtad magad, mégis csak barátságot akar, akkor a "hálószobád környékén" se ártana körülnézned...
2012. jún. 9. 12:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!