Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet, hogy a fiúk folyton azt mondják, hogy nagyon szép vagyok, nagyon okos és nagyon jó fej, de párkapcsolatot senki nem akar velem? 21/L
azért mert ennyire cukkermukker vagy és nem mernek mást mondani:
?????
én véletlen megnéztem a következő képet is...
#9 valszeg így van, kérdező, ismerd meg önmagad :)
Mintha magamat olvastam volna, bár én kicsit érzékenyebb vagyok. :)
21/N
Egyszerűen mi van, ha ezek a fiúk nem akarnak kapcsolatot, csak dugást? Szerintem a mi korosztályunkban sok ilyen van. Még ki akarják "élni" magukat, és lehet ezért...
Most megemlíteném, hogy én pont ilyen lányt keresek komoly kapcsolat céljából, dehát ugye ez nem társkereső. :D
Persze az is lehet, hogy korántsem vagy olyan "tökéletes" mint mondják, és itt nem arról van szó, hogy leharapnád a fejüket, csak egyszerűen nem akarnak megbántani. Vannak bizonyos dolgok, amelyekben bizony nehéz őszintének lenni, pláne, ha emberileg tényleg szeretnek.
21F
Nem arról van szó, hogy nem akartam volna szexelni. A 2 srác közül az egyikkel lefeküdtem és nagyon jó volt nekem is, neki is. A másikkal nem jutottunk el a szexig, mert még az előtt elmondta, hogy nem szerelmes.
Nem tudom, mit kellene hinnem, mert minkét srác őszintének tűnt és mindkettővel tartom a kapcsolatot azóta is barátként.
Biztosan a jellememmel lehet a gond akkor.
Kössz a válaszokat.
mutatsz magadról képet? :) nem ítélkezni akarok, de lehet, hogy olyan szépség vagy, ami csak kevesekben lobbantja be azt a bizonyos szikrát
mert a stílusodból ítélve a jellemeddel szerintem nincs semmi baj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!