Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm hozzám akar költözni?
a barátnőm hozzám akar költözni,nem is lenne ez probléma,csak a lakásban tartok 4 tő kendert (saját használatra) szaga nincs mert ez a fajta a blueberry áfonya illatú,de azt nem tudom megcsinálni hogy az xy szobába be ne tegye a lábát..(nem tudja hogy füvezek)
szerintetek megoldás mi lenne?
Ha össze akartok költözni, akkor komoly a dolog, nem? Ez esetben lehet, hogy el kéne neki mondanod. Vagy abbahagyni.
"az a gond,hogy ahol dolgozok borzasztóan nagy a stressz,szorongok,aludni se tudok,ezért fogyasztom"
Szar duma. Valld be magadnak, hogy azért csinálod, mert ÉLVEZED. Ami nem baj, mert szórakozni mindenki szeret, ki így, ki úgy. Minden más csak kifogás.
Hát azt mondod, szobanövények XD
Még lehet néha meg is öntözi őket.
Néha ragasztasz rá virágokat, és örültök közösen, hogy virágzik:)
Te, a múltkor volt itt egy csaj, aki azon pattogott, hogy a párja nem engedi be az egyik szobába, nem a te barátnőd volt?
Viccet félretéve, ha komoly a dolog (márpedig ha összeköltöztök, akkor az), akkor
ad 1. őszintének kell lenni
ad 2. le kellene állni a fűvel, mert lassan család, gyerek stb.
ad 3. ha mégis a férfi-megoldását választod a dolognak, akkor mondd azt, hogy szobanövények. Én még életemben nem láttam füvet, én elhinném. Ha a levél alakja alapján gyanút fogna, akkor meg magyarázd el, hogy csak a design miatt, de ez nem olyan kender. Ha feltűnik neki, hogy zabálod a díszletet, akkor meg legalább tudod, hogy egy értelmes barátnőd van.
24/N
Még az is lehet, hogy meglátja a növényeket és ő is teker egy jointot gyorsan:)
Lehet neki is vannak titkai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!