Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal 9 éve élünk harmónikus kapcsolatban (gondoltam én). Három napja kijelentette, hogy elköltözik, mert az utóbbi egy hónapban nem úgy érez irántam mint előtte. Időt kért és el akar költözni, hogy egyedül lehessen egy kis időre. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Aggyak neki egy kis időt,vagy próbáljuk eggyütt megoldani a problémákat?2009. jún. 30. 19:37
1/6 anonim válasza:
Ha egy pasi időt kér.. az tudod mit jelent :S sajnos.. szerintem belépett egy 3. fél is...:(
2/6 anonim válasza:
hagyd hogy elmenjen és te is gondold át a dolgokat. Ha nem láttál semmi gondot a 9 év alatt, akkor már bocsika de csukott szemmel jártál.
Ha átgondolja ő is lehet hogy még rendeződhet, de nehogy ez is csiki csuki legyen,mint a legtöbb elköltözök meg visszaköltözök című dolog.
27/L
3/6 anonim válasza:
Adj neki időt, szerintem azért 9 év nem kis idő .)!! ha van egy harmadik is, neki kell átgondolnia, hogy téged választ, akit már jól ismer, vagy az újat, akit még valószínű nem annyira.Hagyd kicsit "csöndben" ne kérdezősködj, ne hisztizz.ha beszélni akar majd veled üljetek le, és beszéljétek meg felnőtt emberek módjára, bármi legyen is!!
sok szerencsét!
4/6 anonim válasza:
Előfordulhat, hogy van egy 3. fél. Hagyd, hogy elköltözzön. Idővel jelentkezni fog.
5/6 anonim válasza:
nem tudom hány évesek vagytok, de lehet hogy egyszerűen élni akar. Kipróbálni másokat, viháncolni...tudom ez csúnyán hangzik, de én nem hiszek benne, hogy az első vagy akár a második szerelem örökké tart.
6/6 anonim válasza:
ha 9 évig minden jó volt (ezt csak te tudhatod), és csak úgy ezt bejelenti hogy egy hónapja nem úgy érez akkor annak valami kiváltó oka van. mégpedig sajnos egy másik nő:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!