Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan aki belebetegedett a barátnő nélküli életbe?
belebetegedtél?
hogyan?
mit csinálsz most?
hogy tudtad átvészelni azt az állapotot amikor szakítottál az örökké sóvárgó éneddel és lemondtál mindenről, választva az örök magányt és egyedüllétet?
a korodat is írd oda légyszi.
Énénénénénén!
Nehezen.
Semmit.
Beledöglök.
20
Igen.
Nincsen lehetőségem arra, hogy bnőt szerezzek és ebbe beleőrültem.
Tanulok, gépezek, teszem amit tennem kell.
Nem tudtam még átvészelni. Csak abban reménykedhetem, hogy 1x lesz egy lány aki szeretni fog.
17/F
Én kb. már beledöglöttem :D 21 éves vagyok, nem jó pasi, leszar mindenki.
Elég unalmasan telnek a napjaim, sokat döglök az ágyon, kockulgatok pár videojátékkal, néha gyakori-n és facebook-on kockulok mint pl. most is. De nem sok minden történik.
Én pár hete még sírtam is este, hogy nincs senki, ma meg már nem is érdekel. Egyszerűen reálisan kezdtem nézni az életemet és rájöttem, hogy manapság már nincsenek olyan lányok, akikért érdemes lenne sírni, meghalni, bármit is megtenni.
Romlott ez a mai társadalom! lányok, fiúk egyaránt romlottak!
Inkább a pénzkeresésre hajtok most és ha lesz pénzem, akkor lesz nőm is majd! :)
22f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!