Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barát vagy barátnő, mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barát vagy barátnő, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy jó barátnőm és egy volt 1 közös haverunk. Aztán én és a srác összejöttünk de az exem megjelent, felkavarta az érzéseimet és elhagytam.

Közben kiderült hogy a srác a barátnőmet szerette titokban de ő elérhetetlen volt. Aztán utána összejött vele. Viszont most azt mondta kezdi úgy érezni hogy bánja már hogy annyi évig rá várt. Hogy a barátnőmmel nem gondolkodik olyan hasonlóan mint velem és sokat veszekednek.

Nem mondtam semmit, de úgy érzem én is hibáztam mikor elhagytam. Megfordult a fejemben hogy ha egyszer ők szakítanának, talán megpróbálnám visszacsábítani a srácot. Viszont mindkettőjüket nagyon szeretem, nem akarom egyiket sem elveszíteni. Részben azt kívánom, legyenek boldogok, részben viszont azt, hogy ha nem sikerül, akkor talán megpróbálni vele újra.Gonosz vagyok?

2012. jún. 5. 11:54
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Csak borzasztó éretlen vagy.
2012. jún. 5. 11:56
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Jó kis szövevényes történet. Nekem nem kéne olyan pasi, aki a barátnőmbe (volt) szerelmes. Attól hogy nem gondolkoznak hasonlóan, még felállhat rá neki, és miközben velem lenne, ez kissé zavarna...
2012. jún. 5. 11:56
 3/7 A kérdező kommentje:
nem tudom... én is másba voltam szerelmes akkor, különben nem hagyom el
2012. jún. 5. 11:58
 4/7 DiMalto ***** válasza:
100%

Tipikus női gondolkodás....jön egy ex és rohannak vissza hozzá,aztán mikor elillan a rózsaszín köd,rájönnek h az ex miért is lett már egyszer ex!!!

Csak gyerek szindrómád van.....eldobtad a játékod,és most h más játszik vele akkor már kellene vissza!!!

2012. jún. 5. 12:09
 5/7 anonim ***** válasza:
Minek erőltetnétek a kapcsolatot, amikor csak kedvelitek egymást?
2012. jún. 5. 12:13
 6/7 A kérdező kommentje:
mert pont ezaz, hogy nem csak kedveljük egymást
2012. jún. 5. 12:37
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem kéne. Mindkettőtöknek csak "jó lesz, amíg nem jön jobb" játszópartner volt a másik.
2012. jún. 5. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!