Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt barátnő. Jól teszem vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt barátnő. Jól teszem vagy sem?

Figyelt kérdés

Pár hónapja szakítottunk barátnőmmel. Azóta próbál alám tenni, de nem megy neki, sőt általában saját magát járatja le a próbálkozásaival. Idegesítő, de én jelét se adom annak, hogy egy kissé is meghatna.

Jobb, ha nem teszek ellene semmit és ráhagyom a próbálkozásait vagy lépjek?

#próbálás #szemétkedni
2012. jún. 7. 00:01
 1/9 anonim ***** válasza:
Hagyd rá elöbb utobb megunja és abbahagyja
2012. jún. 7. 00:02
 2/9 anonim ***** válasza:
verd agyon. Az segít. Lekopik. Égesd le nyílvánosan xD
2012. jún. 7. 00:04
 3/9 A kérdező kommentje:
Mondjuk egyszer vágtam neki vissza azzal, hogy a legjobb barátnője(volt) régóta szimpatizált velem és miután szakítottunk kicsit közelebb kerültünk pár éjszakára és eléggé kiakadt.
2012. jún. 7. 00:05
 4/9 anonim ***** válasza:
Hívd át magadhoz, de mire jön, senki ne legyen otthon. Hagy kopogjon csöngessen kiabáljon hívngasson ne érdekeljen. Talán békénhagy.
2012. jún. 7. 00:18
 5/9 A kérdező kommentje:
utolsó, jó lenne az ötlet, de eléggé beteges dolog ez nála :/
2012. jún. 7. 00:21
 6/9 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg, mi baja van. Én megsajnáltam.
2012. jún. 7. 00:39
 7/9 anonim ***** válasza:
háh mégegy ötlet xD hívd el fagyizni, vagy igyatok meg valamit. Kend össze/öntsd le, és menj el.
2012. jún. 7. 00:43
 8/9 anonim ***** válasza:
a legjobb nem foglalkozni vele. az exem, akivel két éve szakítottunk csomó ideig zaklatott, hiába mondtam neki, hogy befejeztem vele, és hagyjuk egymást, még most is havonta 1-2 e-mail jön tőle, meg háromszor láttam az ablakból, hogy a ház előtt ül a padon -.- amikor egy kicsi reakciót is mutattam, akkor mindig megsokszorozódtak a próbálkozásai, szóval szerintem a lehető legjobb döntés nem reagálni semmire. 23/L
2012. jún. 7. 02:32
 9/9 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előttem szólóval, neke is úgy kezdődött szakitás után hogy csak pár percet beszéljünk telón, hogy igyak meg vele egy kávét, csak fél órát találkozzunk, aztán amikor kimentem a barátnőmmel és neki nem szóltam olyanokat mondott, hogy összever a barátnőmmel. Folyton a házunk előtt járkált, minden nap talált okot, h arra járjon, leveleket irt stb stb...NE foglalkozz az ilyen beteg emberekkel.Normális ember megérti, hogy vége. 22/L
2012. jún. 7. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!