Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már lassan egy éve próbálkozik nálam egy pasi, akinek
barátnője van. Ti mit tennétek?
Figyelt kérdés
Elég bonyolult story, de azért megpróbálom összefoglalni. Idén ősszel 6 éve jár egy lánnyal (23L + 30F), de már kb. másfél éve eléggé viharos a kapcsolatuk, folyamatosan veszekszenek (és sajnos most már miattam is), néha napokig/hetekig nem beszélnek egymással. Nekem soha életemben nem jutott volna eszembe egy már foglalt pasival kikezdeni, de ő megtette... és teszi még most is. Sőt, mások előtt sem titkolja, hogy ő most épp udvarolgat. Egyébként egész fura az egész közte meg a lány között: a csajt néha nagyon gyerekesnek érzem (pl. veszekedés után kitörli a számát a telefonjából, aztán meg ha hívja úgy tesz, mintha nem tudná, ki hívta... meg ha nem mosott hajat/sminkelt nem hajlandó találkozni a barátjával, akkor sem, ha épp sürgős vagy fontos lenne... nekem ez fura)
Nem akarok belekeveredni a kapcsolatukba, de azt hiszem, most már nekem is nagyon bejön a srác - vannak ugyan rossz tulajdonságai is, de azokkal együtt tetszik :) Mit gondoltok, lenne-e esélyem? Gondolom, nem én vagyok az első, aki ilyen kellemetlen szituációba kerül.
Hát, gondolj bele, hogy pár év eltelte után, mikor Te leszel a barátnője, és más lánynak udvarolgat, mennyire fogod megbánni, hogy belementél. Már ha összejöttök, ls nem csak egy egyéjszakás/páralkalmas kaland leszel.
Én nem tenném, mert sajnos a vér nem válik vízzé.
2012. jún. 6. 12:43
2/14 anonim válasza:
Én sem kezdenék ilyen sráccal. Előbb dobja a barátnőjét, és csak szingliként udvarolgasson más lányoknak.
2012. jún. 6. 12:45
3/14 anonim válasza:
Lám te is csak egy ócska ribbanc vagy... Egymáshoz illetek hajrá, ne csodálkozz, majd ha téged is dob :D
2012. jún. 6. 12:46
4/14 anonim válasza:
Tény,hogy a srác sem viselkedik felnőtt módjára,a kora ellenére sem..Ráadásul nem képes kilépni a kapcsolatából valami miatt.Az is lehet,bár nem írtad,hogy lefeküdtél vele.Ez esetben mindkettőtöket dug egyszerre,már is kész az ebéd,lehet okádni.
2012. jún. 6. 12:47
5/14 anonim válasza:
das nennt sich Ribahnß
2012. jún. 6. 12:55
6/14 anonim válasza:
Szerintem az lenne a legokosabb,ha végleg lepattintanád ezt a barmot,aki a nője mellett nálad próbálkozik már 1éve.
Persze esélyed egyébként 100% van.(valszeg másodhegedűsnek)
2012. jún. 6. 13:06
7/14 A kérdező kommentje:
Már megbocsáss Passring, de szerintem akkor volnék ribanc, ha belementem volna, hogy megcsalja velem a barátnőjét. De nem történt köztünk semmi. És bár ő próbálkozik folyamatosan kettesben maradni velem, én amikor csak lehet ezt kikerülöm, pont azért, mert én is úgy gondolom, hogy csak tiszta lappal lehet új kapcsolatot kezdeni. Egyébként meg "állítólag" (és ezt azért mondom így, mert én sem ma szálltam le a falvédőről...) nem szereti már a lányt, csak nem tudja, hogy szakítson vele (gondolom, ez is vmiféle szokásos duma). No, meg megint csak "állítólag" még sosem csalta meg egyik barátnőjét sem, mert szerinte undorító az ilyesmi... Egyrészt pont emiatt nem értem a közeledését. Bár úgy tűnik, tiszták a szándékai. Csak hát ugyebár sosem lehet a másik ember fejébe belátni - főleg nem nőként egy férfiéba.
2012. jún. 6. 13:06
8/14 anonim válasza:
Hát te már azon vagy, hogy neked mennyire bejön... Biztos a belső értékek miatt, mert olyan rendes ember :D
2012. jún. 6. 13:13
9/14 A kérdező kommentje:
Igen, képzeld, pont amiatt. Velem szemben tényleg kedves, előzékeny meg aranyos. És az, hogy tetszik még nem jelenti automatikusan azt, hogy rohanok az ágyába... legalábbis az én szótáramban.
2012. jún. 6. 13:21
10/14 anonim válasza:
Látom nem érezted a szarkazmust :D Szted az rendes ember, aki aközben udvarol egy másik embernek, miközben a saját barátnőjét átb_assza? Te meg vevő vagy az ő belső értékeire:D Szted miért miért mondtam, hogy olcsó ribbanc vagy?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!