Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már lassan egy éve próbálkozik nálam egy pasi, akinek barátnője van. Ti mit tennétek?
Elég bonyolult story, de azért megpróbálom összefoglalni. Idén ősszel 6 éve jár egy lánnyal (23L + 30F), de már kb. másfél éve eléggé viharos a kapcsolatuk, folyamatosan veszekszenek (és sajnos most már miattam is), néha napokig/hetekig nem beszélnek egymással. Nekem soha életemben nem jutott volna eszembe egy már foglalt pasival kikezdeni, de ő megtette... és teszi még most is. Sőt, mások előtt sem titkolja, hogy ő most épp udvarolgat. Egyébként egész fura az egész közte meg a lány között: a csajt néha nagyon gyerekesnek érzem (pl. veszekedés után kitörli a számát a telefonjából, aztán meg ha hívja úgy tesz, mintha nem tudná, ki hívta... meg ha nem mosott hajat/sminkelt nem hajlandó találkozni a barátjával, akkor sem, ha épp sürgős vagy fontos lenne... nekem ez fura)
Nem akarok belekeveredni a kapcsolatukba, de azt hiszem, most már nekem is nagyon bejön a srác - vannak ugyan rossz tulajdonságai is, de azokkal együtt tetszik :) Mit gondoltok, lenne-e esélyem? Gondolom, nem én vagyok az első, aki ilyen kellemetlen szituációba kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!