Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti járnátok egy alkesszal? Aki mondjuk péntek
szombaton le issza magát de hétköznap is elfordul 1x-2x
lerészegedik? DE a többi nap 2-3 sör kell azért.24F
Jah,nyilván nincs közünk ahhoz,miből iszol,de feltételezem ha kapsz segélyt ahogy írtad,abból.Tudod,nekem nem jár segély,sem munkanélküli.Azért nem jár munkanélküli,mert 2 és fél évig voltam egy olyan cégnél,ahol megbízási szerződéssel voltam,ugyanúgy levonták a fizum x százalékát.De nem számít munkaviszonynak!!MERT?Mindegy.....Segély meg azért nem jár,mert nem vagyok egy éve munkanélküli....Ez vicc,te meg kapod és (feltételezem)eliszod.De bocs,ha tévedek.Engem ezért dühít ennyire.
2012. jún. 9. 18:47
52/72 A kérdező kommentje:
Én nem mondtam, hogy segélyt kapok. Olvasd vissza és értelmezd újból. Meg, ha kapom is a segélyt és én azt iszom el senkinek semmi köze. Másik az, hogy én is 4 hónapja vagyok munkanélküli de ez az ország hibája, nincs kereslet és had ne menjünk ebbe bele most.
Ne OFFolj! Azaz ne kezdj új téma boncolgatásába, új, a kiírttól teljesen eltérő kérdések feltételébe!
Mit is mondjak reggel 4 után haza értem most keltem fel, de egy a lényeg, hogy van még 2 söröm azt meg iszom most.
te mit szólnál ha ugyanilyen lenne a barátnőd mint te most? mikor kezdted el ezt a csodás életmódot?
2012. jún. 10. 12:35
54/72 A kérdező kommentje:
Nincs barátnőm szerencsére! Már elég rég óta tart ez nálam pár éve. Bár igaz le kéne szokni mert jóra nem vezet én is tudom, de nem tudok mit tenni. Most is csak iszok, lassan elmegyek zülleni. Alkohol problémáim miatt nem találok barátnőt. Hirem ment már. De, ha mégis volna egy jó fej csaj és segítene ki lábalni akkor nehezen de le tudnám tenni az italt.
De, ha mégis volna egy jó fej csaj és segítene ki lábalni akkor nehezen de le tudnám tenni az italt. - Persze mindenki erre vágyna....... Persze...
Amúgy meg,ne te szabd már meg,miről írjak....!!!
Csak rá akartam utalni,miért idegesít,hogy abból piálsz....De legalább neked jár,amit jól el lehet inni.....Légy büszke magadra!!
2012. jún. 10. 17:37
56/72 A kérdező kommentje:
Miért kötekedsz? Semmi közöd a pénzemhez meg ahhoz sem, hogy honnan van! Erről ennyit, inkább megyek boltba veszek valami piát mert mindjárt kezdődik a Spanyol és Olasz meccs!
Ki kötekedik??Fáj az igazság???? :-D
2012. jún. 10. 18:57
Mindegy ,asszem hagyom is a témát...Nem foglalkozom ilyen hülyeségekkel.
2012. jún. 10. 18:58
Hál Istennek az nem az én problémám,hogy alkesz vagy.
2012. jún. 10. 19:01
Nem is lesz csajod soha :P Meg munkád se, és az nem az ország hibája! Hanem csakis a tiéd, lúzerke! Na menjél igyál, majd szólítunk ha kellesz valamire.
2012. jún. 10. 19:09
Kapcsolódó kérdések: