Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok ti járnátok egy alkessz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti járnátok egy alkesszal? Aki mondjuk péntek szombaton le issza magát de hétköznap is elfordul 1x-2x lerészegedik? DE a többi nap 2-3 sör kell azért.24F

Figyelt kérdés

2012. jún. 8. 15:59
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/72 A kérdező kommentje:
Nem vagyok impotens, szerencsére! Kezdek ideges lenni mert nincs szeszem meg cigim, pénzem az van!
2012. jún. 8. 16:23
 22/72 anonim ***** válasza:
55%

Nem járnék.24 évesen 30-nak néz ki,és egyre rosszabb lesz a helyzet,ami a külsejét illeti...Egyre jobban lerobban majd külsőleg,belsőleg.Hová vezetne egy ilyen kapcsolat?A világon sehova.Jövőre végzek a mesterképzéssel,remélhetőleg állásom lesz,előttem az élet.Hogy lehetne közös jövőnk valakivel,akinek az ivás a legfőbb öröm?Ha találkozni akarnék vele esténként,ezek szerint a program vagy kocsmázás vagy itthon iszogatás lenne...Ez jó néha-néha (heti 1-2 szer),de hosszú távon unalmas.

22/L

2012. jún. 8. 16:26
 23/72 anonim ***** válasza:
Jajj 14, ha tudnád, hogy hány jól kereső zugivó van. Hajjaj....
2012. jún. 8. 16:26
 24/72 A kérdező kommentje:
Megborotválkozok addig, addig se gondolok szeszre! Akkor lefogok robbanni? Bírom még szerencsére. Nem tudom meg állni, hogy igyak. Néha zavar engem is, hogy nem tudom megállni de nyilván a pia nyer.
2012. jún. 8. 16:37
 25/72 anonim ***** válasza:

Most még bírod,de hidd el,volt alkoholista a családomban,egyre rosszabb lesz a helyzet,mind a pia mennyiségét,mind a kinézetedet és a mentális állapotodat tekintve.Ha zavar a dolog,te is tudod,hogy kereshetsz és kaphatsz segítséget.De ha elvicceled a dolgot és szerinted így boldog vagy,biztos te is találsz magadnak valakit,ha eddig is találtál,szóval ezen ne aggódj.

22/L

2012. jún. 8. 16:41
 26/72 A kérdező kommentje:
El vagyok én a piával, de tudom, hogy ez nagyon gáz lesz, tegnap mentem sört venni a boltba na és láttam egy meg egy pajtit 40-45 év körüliek voltak és kukáztak na attól félek azért én is, hogy kukás meg csöves leszek meg alkesz. Mondták többen, hogy kéne találjak magamnak valakit aki segít leszokni a piáról mert, hogy más hatására könnyebb de nem tom! :)
2012. jún. 8. 16:44
 27/72 anonim ***** válasza:
ember, 10év múlva májad se lesz! majd rájössz ;)
2012. jún. 8. 16:44
 28/72 anonim ***** válasza:
Szokj rá a drogra!
2012. jún. 8. 16:45
 29/72 A kérdező kommentje:
Májam? Akkor így jártam.
2012. jún. 8. 16:46
 30/72 A kérdező kommentje:
Ki próbáltam a füvet 2x is de ennek már 8 éve és pont ma gondoltam rá kéne venni. Kristályos speedet!
2012. jún. 8. 16:47
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!