Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok ti járnátok egy alkessz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti járnátok egy alkesszal? Aki mondjuk péntek szombaton le issza magát de hétköznap is elfordul 1x-2x lerészegedik? DE a többi nap 2-3 sör kell azért.24F

Figyelt kérdés

2012. jún. 8. 15:59
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/72 anonim ***** válasza:

Egyébként van munkád?Vagy tanulsz még?

Visszakanyarodva a kérdésedre,azért szerintem a legtöbb lánynak az is fontos,hogy vannak-e terveid,kezdesz-e valamit az életeddel.

22/L

2012. jún. 8. 16:47
 32/72 anonim ***** válasza:

Ha jóképű pasi vagy, akkor a csajok automatikusan jó pasinak fognak tartani. És természetesen járnának egy jó pasival.

Elvileg egy alkesszel nem járnának, de csak elvileg. Gyakorlatilag teljesen mind1. Hány olyan alkesz van akinek van szép felesége meg családja, és hány magányos italkerülő munkájának élő pasi van? rengeteg, borzasztóan sok.

2012. jún. 8. 16:51
 33/72 A kérdező kommentje:

Az én életem nagyon bonyolult el múlt 6 hónapban. Munkám nincs Január vége óta egy pékségben dolgoztam. Vannak terveim azért, én itt élek Baranya megyében erre elég rossz minden és az egyik haverral készülünk el menni dolgozni Rábáhóz (Győr). Fel is vettem velük a kapcsolatot de most sajnos semmi. Keresek munkát is nem kell aggódni!

Jó képű:

Nem vok Brad Pitt 10 nőből 4-nek bejövök vagy 5. Ezek a tapasztalotok d ezek mind képek alapján történt.

2012. jún. 8. 17:03
 34/72 anonim ***** válasza:
Ha jóképű vagy akkor nem kell aggódnod semmiért. Magától jönnek a nők az életedbe, még nem is kell tenned érte semmit. Tévhit az, hogy a pasinak kell kezdeményezni a mai világban. Manapság a kapcsolatok 70-80%-a úgy alakul ki hogy a nő kezdeményez (választ) magának pasit.
2012. jún. 8. 17:07
 35/72 A kérdező kommentje:
Attól én nem félek, hogy nem lesz nőm! :) Találtam spájzban egy kis pálinkát 2 feles nem sok de az is valami van valahol bor is meg kéne keresnem.
2012. jún. 8. 17:11
 36/72 A kérdező kommentje:
15 perc és megyek inni! Alig várom :) Haverok, buli, szesz, szex! :D Az alkoholizmusra! :D
2012. jún. 8. 18:21
 37/72 A kérdező kommentje:
na szevasztok megyek inni akkor el jött az idő :)
2012. jún. 8. 18:43
 38/72 anonim ***** válasza:
95%
Szánaloooooom. :D
2012. jún. 8. 21:58
 39/72 anonim ***** válasza:
94%

Te elmebeteg barom,ez most vagy valami kamu duma,vagy tényleg vannak ilyen elmebeteg emberek.Csak mert furi,hogy ilyennel dicsekedsz!!Ahelyett,hogy segítséget kérnél,ha alkoholista vagy!!Azt hiszed,ez jó??SOHA nem lennék együtt egy alkoholistával!!Rúgnám ki a p....ba!!Nem kellene hogy tönkretegye az én életemet,meg esetleg majd a gyerekemét is!Egy igazi idióta vagy és leszarod saját magadat!Egy nőnek biztonságra,támaszra,szeretetre,odafigyelésre,törődésre van szüksége!!!

Tőled max. egy üveg sört kapna....Borzalom!!!Hála a jó Istennek,az én párom nem iszik!!!!Szilveszterkor szokott,amikor koccintunk.Ennyi! 25N

2012. jún. 8. 22:43
 40/72 A kérdező kommentje:
1 órája értem haza aludtunk kb 2-3 órát, úgy hogy be vagyok nyomva de most el megyek tusolni azt megyek a sparba sört venni meg egy kis töményet. Elmebeteg az nem vagyok de alkoholista vagy sajnos. Ez nem vicc nem kamu ezek a tények. Most jelenleg egyedül álló vagyok de, szeretni tudok és adtam is biztonságot is, törődést, támaszt. Nem csak egy üveg sört adnék kedvesemnek. Nem lehet mindenki olyan mint a te párod, hogy egy koccintással be éri. Örülök neki, ha boldog vagy mellette.
2012. jún. 9. 10:38
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!