Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok ti járnátok egy alkessz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti járnátok egy alkesszal? Aki mondjuk péntek szombaton le issza magát de hétköznap is elfordul 1x-2x lerészegedik? DE a többi nap 2-3 sör kell azért.24F

Figyelt kérdés

2012. jún. 8. 15:59
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/72 A kérdező kommentje:
Na voltam a sparba be váltottam a sopronis füleket 13 db volt meg egy balaton szeletet is nyertem. Kezdek józanodni úgy, hogy iszok rá gyorsan! üdv
2012. jún. 9. 12:51
 42/72 anonim ***** válasza:

Lenne még valami,ami nekem nem teljesen tiszta,kedves kérdező.Mi a célod azzal,hogy pár óránként írsz egy kommentet az ivási szokásaidról?Hogy jön ez a kérdésedhez?Sajnálatot,együttérzést,vagy megdöbbenést akarsz vele kiváltani?Vagy csak úgy gondolod, valakit biztosan érdekel ?(akár elő is fordulhat)

22/L

2012. jún. 9. 12:59
 43/72 anonim ***** válasza:
ja igen ezen én is gondolkodtam amit a kedves utolsó írt. meg azt nem értem hogy mégis kinek a pénzét iszod elfele? mert ha nem dolgozol akkor nem nagyon vágom a dolgot. a kérdéstől már rég elkanyarodtál a kommentjeiddel...egy lány még mindig nem járni alkesszal...
2012. jún. 9. 13:16
 44/72 A kérdező kommentje:
Azért írok pár óránkét, hogy beszélgessünk egy kicsit nem sajnáltatni akarom magam. De ezek szerint sajnáltok! Huu de gyorsan fogy a söröm. Kértek? :) 22L te aranyos lehetsz :)
2012. jún. 9. 13:26
 45/72 A kérdező kommentje:
Saját pénzem iszom el, van mindig nekem. Még, ha nem is sok de arra a napra elég lesz piára meg cigire. Jah igazad van el kanyarodtam kicsit a kérdéstől. Nem párkapcsolatot keresek :D
2012. jún. 9. 13:28
 46/72 anonim ***** válasza:
de honnét van pénzed ha nem dolgozol?
2012. jún. 9. 13:35
 47/72 A kérdező kommentje:
Mi közöd hozzá, honnét van pénzem? Nem a te pénzed költöm! Szerinted soha nem dolgoztam? Azok az emberek kapnak munkanélkülit vagy szoc segélyt. Meg oldom!
2012. jún. 9. 13:41
 48/72 anonim ***** válasza:
Hát a segílyből iszik az ostoba alkesz! Ha rajtam múlna mennél autópályát takarítani, addig dolgoztatnálak hogy a beled lógna, eszedbe se jutna aztán inni! És mindezt pár ezer forintért, hogy érezd a törődést!
2012. jún. 9. 13:54
 49/72 A kérdező kommentje:
off, utolsó XD Én nem mondtam, hogy abbol iszok te sügér de ha abbol tenném ahhoz se volna közöd. Mellesleg az autópálya messz van innen. OFF
2012. jún. 9. 14:08
 50/72 anonim ***** válasza:

Nem akartam túl bántó lenni,csak tudod nem értelek.....

Ez egy olyan téma,amire nagyon be tudok rágni!!!

Ismerek olyat,akinek az egész családja ivott,és tönkretették a gyerekkorát és ez borzasztó.Még az a szerencse,hogy te csak a sajátodét rontod el,az meg a te dolgod!!

2012. jún. 9. 18:43
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!