Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok ti járnátok egy alkessz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti járnátok egy alkesszal? Aki mondjuk péntek szombaton le issza magát de hétköznap is elfordul 1x-2x lerészegedik? DE a többi nap 2-3 sör kell azért.24F

Figyelt kérdés

2012. jún. 8. 15:59
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/72 A kérdező kommentje:
Szoktam inni tablettás bort is vöröset kolával, mert ez olcsó. Ma ez lesz menü, holnap sör meg rövid de rengeteg sör. Cigizek is azért ez sokba kerül. 24 vagyok de 30 nak simán kinéznek engem, hát igen az élet ezt tette velem!
2012. jún. 8. 16:16
 12/72 anonim ***** válasza:
91%
Elég sz.r lehet neked, ha ebben leled örömöd.
2012. jún. 8. 16:17
 13/72 A kérdező kommentje:
Azért azt nem mondanám, hogy szar azért nekem. :)
2012. jún. 8. 16:17
 14/72 anonim ***** válasza:
77%
Én 20/F vagyok, csak elmondom a véleményem, mivel ismerek hasonló helyzetűeket. Szerintem azért zavaró és baj, mert egy alkoholista nem feltétlen biztonságos. Általában a szegényebb munkakörben dolgozók az alkoholisták, a jobban keresők nem igen isznak. Emellett általában a piás férfias néha megütik a nőjüket, ami szintén nem kívánt dolog. Ráadásul ha alkoholista vagy az azt jelenti hogy nem tudod visszafogni a piálást, azaz szenvedélyed. Ami pedig egy gyengeség.
2012. jún. 8. 16:18
 15/72 anonim ***** válasza:
van még valami dicsekedni valód amire büszke vagy?:)
 16/72 anonim ***** válasza:
72%
Nem. Szánalmas vagy, hogy 24 évesen az alkoholban leled az örömöd! Biztos impotens vagy és azért :P
 17/72 anonim ***** válasza:
72%
nem az élet tette ezt veled, hanem a cigi és a pia...
2012. jún. 8. 16:19
 18/72 anonim ***** válasza:
Hát aki ezt teszi magával, annak nem hiszem hogy olyan jó lenne, de te tudod.
2012. jún. 8. 16:19
 19/72 anonim ***** válasza:
Előbb teszek szüzességi fogadalmat.
2012. jún. 8. 16:21
 20/72 A kérdező kommentje:
Iszok az igaz de soha nem ütöttem meg egyik partnerem se, én ittasan barátságos vagyok nem verekszek. Most józan vagyok de érzem az elvonási tüneteket. Nem dicsekvés képen írtam ezt amúgy! Szerintetek ez rosszabb lesz? Szerintem igen! :)
2012. jún. 8. 16:22
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!