Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legjobb megoldás? Leleplezni vagy kivárni a dolgokat, hogy megtörténjenek?
Nagyvonalakban a helyzet:
barátom a minap bekapcsolva hagyta a laptopját és be volt jelentkezve a közösségi oldalra. Tudom, mi közöm ehhez és semmi jogom megnézni(a lelkiismeretemmel majd elszámolok)
viszont amikor láttam a levelezését,azt hittem lehidalok.
Egy nemsokára 16 éves kislánnyal beszélget(ő 29) és a csaj láthatóan egy diszkóribi, párom rákérdezett mikor szexelnek, mire a kislány rávágta, hogy pénteken(vagyis ma)
Eltervezte, hogy a diszkó mögötti parkba mennek majd és miniruhát fog viselni.
És hogy ő komolyan gondolja, nagyon elszánt, látszik, hogy benne van az ilyesmiben..
Barátom is folyamatosan ráír, hogy akkor pénteken randi, becézgeti a csajt, drágámnak és életemnek szólítja..
Ami fura, hogy velem is ugyanúgy viselkedik, mint eddig. Nem érzem, hogy le akarna rázni, vagy bármi baja lenne velem.
A napokban beszéltem is vele, mert tudom, hogy sok kis csitri oda van érte, mondtam neki, ha valamit akar, most mondja, ne alázzon meg! Mert én akkorát csalódok akkor benne, mint még soha!
Szerintem nem kell leírnom, hogy esett a fentieket olvasni.
Megkérdeztem, hogy együtt töltjük a péntek estét? Mert akkor ihatnánk, táncolnék neki, vagy valami. Azt mondta, hogy igen, benne van. 100% biztosra mondta, hogy akkor le van fixálva az este.
Ehhez képest a kislánnyal is lefixálta.
Szerintetek mi a leghelyesebb megoldás?
Azt nem merem neki mondani, hogy beleolvastam a levelezésébe, bevallom elég hirtelen haragú emberke és félek elborulna az agya és nekem esne. bár eddig erre sosem volt példa, de bennem a félelem.
Vagy jelenjek meg a diszkóban én is? Netán a parknál? Bár az is olyan, mint egy nyomozás, nem?
Vagy egyszerűen várjam meg, hogy elteljen ez az este és utána kérjem számon? De akkor is az a nagy kérdés, hogy honnan tudok a dolgokról?
Aztán majd látjuk menthető-e a dolog vagy muszáj lesz szakítani 2 év után..
Ti mit tennétek? Vagyis hogyan adnátok tudtára, hogy tudtok a dolgokról?
L/24
Figyeljétek ki, de ne ott csinálj jelenetet, hanem másnap, hadd higgye el a "kedves" párod, hogy megint milyen jól átkúrta a fejed, aztán másnap koppan. Amúgy rengeteg a jel, meg a viselkedéséből ítélve nem is szeret téged, na meg ki tudja mióta csinálja már.
A szerelmes ember is észreveszi a jeleket, csak nem akarja tudatosítani, csak akkor amikor már zavaróak.
Őszintén szólva szerintem akármi is lehetett, pár szép szóval egy elvakultan szerelmes lányt meg lehet békíteni...
De azért engem is érdekel, mi volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!