Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legjobb megoldás? Leleplezni vagy kivárni a dolgokat, hogy megtörténjenek?
Nagyvonalakban a helyzet:
barátom a minap bekapcsolva hagyta a laptopját és be volt jelentkezve a közösségi oldalra. Tudom, mi közöm ehhez és semmi jogom megnézni(a lelkiismeretemmel majd elszámolok)
viszont amikor láttam a levelezését,azt hittem lehidalok.
Egy nemsokára 16 éves kislánnyal beszélget(ő 29) és a csaj láthatóan egy diszkóribi, párom rákérdezett mikor szexelnek, mire a kislány rávágta, hogy pénteken(vagyis ma)
Eltervezte, hogy a diszkó mögötti parkba mennek majd és miniruhát fog viselni.
És hogy ő komolyan gondolja, nagyon elszánt, látszik, hogy benne van az ilyesmiben..
Barátom is folyamatosan ráír, hogy akkor pénteken randi, becézgeti a csajt, drágámnak és életemnek szólítja..
Ami fura, hogy velem is ugyanúgy viselkedik, mint eddig. Nem érzem, hogy le akarna rázni, vagy bármi baja lenne velem.
A napokban beszéltem is vele, mert tudom, hogy sok kis csitri oda van érte, mondtam neki, ha valamit akar, most mondja, ne alázzon meg! Mert én akkorát csalódok akkor benne, mint még soha!
Szerintem nem kell leírnom, hogy esett a fentieket olvasni.
Megkérdeztem, hogy együtt töltjük a péntek estét? Mert akkor ihatnánk, táncolnék neki, vagy valami. Azt mondta, hogy igen, benne van. 100% biztosra mondta, hogy akkor le van fixálva az este.
Ehhez képest a kislánnyal is lefixálta.
Szerintetek mi a leghelyesebb megoldás?
Azt nem merem neki mondani, hogy beleolvastam a levelezésébe, bevallom elég hirtelen haragú emberke és félek elborulna az agya és nekem esne. bár eddig erre sosem volt példa, de bennem a félelem.
Vagy jelenjek meg a diszkóban én is? Netán a parknál? Bár az is olyan, mint egy nyomozás, nem?
Vagy egyszerűen várjam meg, hogy elteljen ez az este és utána kérjem számon? De akkor is az a nagy kérdés, hogy honnan tudok a dolgokról?
Aztán majd látjuk menthető-e a dolog vagy muszáj lesz szakítani 2 év után..
Ti mit tennétek? Vagyis hogyan adnátok tudtára, hogy tudtok a dolgokról?
L/24
Én szakítanék, ha félelek tőle. Ha félnék,hogy "hirtelen haragú és nekemesik". (az én férjemis hirtelen haragú,de inkább összetör egy széket, soha fel sem merült bennem, hogy bármit tehetne velem.)
a kiscsaj már csak ráadás, akár csak duma a randi,akár tényleg odamegy
Nem lehet, hogy csak hülyíti a kislányt? Majdnem 30 éves férfi mit akar egy "pelenkástól"? Persze tudom a "mai" kislányok, már nem is olyan kislányok...
Szerintem akkor borítsd ki a bilit, ha lemondja a Veled tervezett estét. De ha nagyon nem bírod ki, egy mámorosabb pillanatban célozgass a dologra és majd meglátod hogy reagál.
Azt mondod, a diszkó mögötti parkban találkoznak. Menj oda te is, de csak olyan távolságba, hogy a párod kénytelen legyen téged meglátni.
Ne menj oda hozzá, ne csinálj ott balhét, ne csinálj jelenetet, légy "urninő".
Utána szépen hazamégy, és mire ő is hazaér, vagy a saját cuccaidat, vagy az övét rakod szépen össze, tehát a szakítást még indokolni sem kell.
Csinálj olyan programot ma estére, hogy tuti ne mehessen mással máshová, pl ma lesz már meccs, akkor menj te is vele, ha diszkó, akkor diszkóba, vagy esetleg romantikázzatok otthon ( a kulcsokat dugd el, hogy véletlenül se tudjon lelépni az éjjel). A lényeg, hogy a kis randija meghiúsuljon.
Amúgy a szex szerelem témakörben volt egy olyan kérdés, ahol olyan válaszok voltak, hogy sok pasinak úgy harmonikus a kapcsolata, ha mellette félrekúr. Lehet a te párod is eme gerinctelen férgek táborát gazdagítja, csak te nem veszel belőle észre semmit.
Ne féltékenykedj látványosan, de ahova lehet menjetek együtt.
Hát ez elég durva számomra... Még ha nem is teszi meg,de én a levelezés miatt is nagyon kiakadnék és erősen elgondolkodnék a folytatáson.
Szerintem hagyd,hogy "csinálja amit akar", tehát ha azt mondja, hogy el kell mennie vhova,akkor ne ellenkezz,ne gyanakodj. De persze menj után vagy a parkba észrevétlenül, mert ez nagyon gáz!!
Köszi mindenkinek.
Azt, hogy hirtelen haragú, hát.. vele nem lehet csomó dologról beszélni, aminél tudja, hogy igazad van, inkább ő támad be. Vagy egyszerűen megsértődik, hozzád se szól, inkább a haverokkal lóg.
Most úgy 1 hónapja kb. minden hétvégén buli a haverokkal. Szóba hoztam, hogy rosszul esik, hogy mindig buli, engem sose hív, azoknak se kutyájuk, se macskájuk, barátnőjük se volt még, és tudom abban a körben az a menő csávó, aki minél több csajt megdug. Erre megint megsértődött, hogy én leírom a haverjait, meg hogy attól nem rossz emberek, meg hogy a csajok 90%-a ribanc, blabla. Mondom oké, felőlem ők azt csinálnak amit akarnak és igen, rengeteg a ribanc, de aki kapcsolatban van, az ne foglalkozzon már az ilyen nőkkel. Egyébként aki szingli és ez az életforma jön be neki, hajrá.
Szóval ebből is csak ő sértődött meg..
Nagyon meglepődtem a dolgokon, de szerintem ő nagyon is komolyan gondolja. Szerinte az ilyen kis taknyok buknak az érett pasikra. Úgyhogy egész biztosan megteszi vele. A kislánynak meg elég két feles. És voila, a haverok előtt is menő és még egy strigula. Csak aztán nekem nincsem gusztusom lefeküdni vele és úgy tenni, mintha mi sem történt volna. Hetente más dugja meg ezt a kislányt is, nem kell nekem aids vagy tripper... :(
Nekem ehhez nem lenne idegzetem, biztos, hogy minél hamarabb kérdőre vonnám, nem várnám meg, hogy megtegye. Sztem már maga a megbeszélt "randi" is elég ok a szakításra. Nem tudnék benne ezek után megbízni.
De ha félsz tőle, hogy begurul, lehet tényleg jobb lenne odamenni a diszkóhoz megnézni, hogy mi történik. Ha hőbörög, hogy honnan tudsz róla, nyugodtan kérdezd meg tőle, hogy vajon az a nagyobb bűn, hogy elolvastad a leveleit, vagy az, hogy megcsalt egy kis könnyűvérűvel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!