Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legjobb megoldás? Leleplezni vagy kivárni a dolgokat, hogy megtörténjenek?
Nagyvonalakban a helyzet:
barátom a minap bekapcsolva hagyta a laptopját és be volt jelentkezve a közösségi oldalra. Tudom, mi közöm ehhez és semmi jogom megnézni(a lelkiismeretemmel majd elszámolok)
viszont amikor láttam a levelezését,azt hittem lehidalok.
Egy nemsokára 16 éves kislánnyal beszélget(ő 29) és a csaj láthatóan egy diszkóribi, párom rákérdezett mikor szexelnek, mire a kislány rávágta, hogy pénteken(vagyis ma)
Eltervezte, hogy a diszkó mögötti parkba mennek majd és miniruhát fog viselni.
És hogy ő komolyan gondolja, nagyon elszánt, látszik, hogy benne van az ilyesmiben..
Barátom is folyamatosan ráír, hogy akkor pénteken randi, becézgeti a csajt, drágámnak és életemnek szólítja..
Ami fura, hogy velem is ugyanúgy viselkedik, mint eddig. Nem érzem, hogy le akarna rázni, vagy bármi baja lenne velem.
A napokban beszéltem is vele, mert tudom, hogy sok kis csitri oda van érte, mondtam neki, ha valamit akar, most mondja, ne alázzon meg! Mert én akkorát csalódok akkor benne, mint még soha!
Szerintem nem kell leírnom, hogy esett a fentieket olvasni.
Megkérdeztem, hogy együtt töltjük a péntek estét? Mert akkor ihatnánk, táncolnék neki, vagy valami. Azt mondta, hogy igen, benne van. 100% biztosra mondta, hogy akkor le van fixálva az este.
Ehhez képest a kislánnyal is lefixálta.
Szerintetek mi a leghelyesebb megoldás?
Azt nem merem neki mondani, hogy beleolvastam a levelezésébe, bevallom elég hirtelen haragú emberke és félek elborulna az agya és nekem esne. bár eddig erre sosem volt példa, de bennem a félelem.
Vagy jelenjek meg a diszkóban én is? Netán a parknál? Bár az is olyan, mint egy nyomozás, nem?
Vagy egyszerűen várjam meg, hogy elteljen ez az este és utána kérjem számon? De akkor is az a nagy kérdés, hogy honnan tudok a dolgokról?
Aztán majd látjuk menthető-e a dolog vagy muszáj lesz szakítani 2 év után..
Ti mit tennétek? Vagyis hogyan adnátok tudtára, hogy tudtok a dolgokról?
L/24
Az a baj, hogy buliba nyilván nem visz magával..
Nem élünk együtt, így ő gyorsan elkészül otthon és már le is lép. Telót nem veszi fel, majd csak másnap kapom azt, hogy nem vette észre vagy lemerült..
Ebből előbb utóbb úgyis szakítás lesz. Erőteljesen megingott a bizalmad a párodban, most csak órák-hónapok kérdése az egész, ha este lebukik, akkor a dolog eldőlt, de ha nem, akkor valószínűleg még húzódni fog a dolog, míg nem fogsz erősebb bizonyítékot találni, mint egy levelezés.
Voltam ilyen helyzetben eleinte még könnyű volt kezelnem a bennem lévő kételkedést, de ahogy megy az idő, egyre nehezebb, tiszta paranoia leszel, szóval előbb-utóbb úgy is fel kell hoznod a témát. Utána eldől, hogy mi lesz belőle, többnyire sértődés, szakítás.
Az a baj, hogy tuti ő lenne megsértődve!
A másik nagy probléma, hogy én szeretem őt! És ezért borzasztó belegondolni abba, hogy vége :(
De nálam egy kapcsolat 2 emberről szól!
Vagy vajon használna nála egy nagy beszélgetés? Helyrerázná vagy folytatná ezt?
Ne haragud!
Az nem lehet, hogy esetleg szándékosan hagyta ott nyitva a gépet, ahol beleolvastál és azt várja, hogy mikor hozod szóba, és mikor veszhet ezen veled össze?
Lehet, hogy uncsi vagy már neki, csak nem akarja ő előhozni a szakítást, mert ahhoz viszont gyáva?
Gondold végig, mert ha valóban többet van a haverokkal, mint veled, és a ribik sem okoznak gondot, hogy vannak, akkor hozzád mi köti őt?
És akkor neked ez így elég?
Jaaaa hogy ez ilyen gyakori dolog? Figyi a hely megvan, este kiöltözöl és elmész a buliba te is, és ott fogod lecsekkolni az eseményeket, ha megkérdezi miért vagy ott, mondod hogy rádfért egy kis lazítás, csak van valami csaj ismerős aki veled megy, főleg hogy egy kis izgalom is van a dologban.
Viszont, ha minden hétvégén party van, akkor ki tudja már hány ilyen tinisunát húzott meg a parkban. Ne félj tőle, ha 2 szemeddel látod, hogy csajozik, akkor csinálsz telóval fényképet, hazamész, aztán másnap elküldöd neki egy kis üzenettel, hogy láttad miket írkált a neten, láttad az este csajozni, így vége.
Szerintem hagyd a fenébe, akitől tartani is kell, és egyáltalán meg is fordul a fejébe azzal jobb szakítani. Ha most nem jön össze, megteszi máskor, és ki tudja hényszor... Főleg ha az elmondottaidból még a viselkedésén sem látszik meg.
Én pasi vagyok, de nem tennék soha ilyet, viszont én sem tudnám lenyelni. Ha én nem lennék elég neki, és máshol kéne pótolja a vágyait, cirkusz nélkül megmondanám, ok akkor kerseen jobbat, bármennyire is fájna.
Abszolút nem értem őt!
Szinte naponta találkozunk, úgy látom, jól érzi magát, de a hétvégék mostanság a bulival telnek.
Sokat vagyunk a családjával is, ők is szeretnek, én is őket, ugyanez van az én szüleimnél is. Tényleg normális párként vagyunk együtt. Vagyis ezidáig..
A gépet pedig véletlen hagyta úgy, hisz ha be is lép, rögtön kilövi a chatet, és maga felé fordítja mindig, hogy én ne lássam kik írnak, nagyon fél, hogy meglátom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!