Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a legjobb megoldás? Leleple...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a legjobb megoldás? Leleplezni vagy kivárni a dolgokat, hogy megtörténjenek?

Figyelt kérdés

Nagyvonalakban a helyzet:

barátom a minap bekapcsolva hagyta a laptopját és be volt jelentkezve a közösségi oldalra. Tudom, mi közöm ehhez és semmi jogom megnézni(a lelkiismeretemmel majd elszámolok)

viszont amikor láttam a levelezését,azt hittem lehidalok.

Egy nemsokára 16 éves kislánnyal beszélget(ő 29) és a csaj láthatóan egy diszkóribi, párom rákérdezett mikor szexelnek, mire a kislány rávágta, hogy pénteken(vagyis ma)

Eltervezte, hogy a diszkó mögötti parkba mennek majd és miniruhát fog viselni.

És hogy ő komolyan gondolja, nagyon elszánt, látszik, hogy benne van az ilyesmiben..

Barátom is folyamatosan ráír, hogy akkor pénteken randi, becézgeti a csajt, drágámnak és életemnek szólítja..

Ami fura, hogy velem is ugyanúgy viselkedik, mint eddig. Nem érzem, hogy le akarna rázni, vagy bármi baja lenne velem.

A napokban beszéltem is vele, mert tudom, hogy sok kis csitri oda van érte, mondtam neki, ha valamit akar, most mondja, ne alázzon meg! Mert én akkorát csalódok akkor benne, mint még soha!

Szerintem nem kell leírnom, hogy esett a fentieket olvasni.

Megkérdeztem, hogy együtt töltjük a péntek estét? Mert akkor ihatnánk, táncolnék neki, vagy valami. Azt mondta, hogy igen, benne van. 100% biztosra mondta, hogy akkor le van fixálva az este.

Ehhez képest a kislánnyal is lefixálta.

Szerintetek mi a leghelyesebb megoldás?

Azt nem merem neki mondani, hogy beleolvastam a levelezésébe, bevallom elég hirtelen haragú emberke és félek elborulna az agya és nekem esne. bár eddig erre sosem volt példa, de bennem a félelem.

Vagy jelenjek meg a diszkóban én is? Netán a parknál? Bár az is olyan, mint egy nyomozás, nem?

Vagy egyszerűen várjam meg, hogy elteljen ez az este és utána kérjem számon? De akkor is az a nagy kérdés, hogy honnan tudok a dolgokról?

Aztán majd látjuk menthető-e a dolog vagy muszáj lesz szakítani 2 év után..

Ti mit tennétek? Vagyis hogyan adnátok tudtára, hogy tudtok a dolgokról?

L/24

2012. jún. 8. 10:49
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy én elnézem te inkább megerősítést vársz arra nézve, hogy érdemes.

Hát szerintem nem érdemes folyatni ha erre képes, bármennyi jó dolog is szólna mellette. Előbb utóbb úgy is úrrá lenne rajtad a félelem, a keserűség - ezt tapasztalatból mondom.

2012. jún. 8. 11:50
 22/39 anonim ***** válasza:
Majd írj,hogy végülis hogy döntöttél és mi történt este.
2012. jún. 8. 11:52
 23/39 anonim ***** válasza:
kérlek!
2012. jún. 8. 12:13
 24/39 anonim ***** válasza:
100%

Állandóan elfordítja a laptopot, hogy ne láss bele, ezért gondolod, hogy most ez véletlenül maradt ott a szemed előtt. Ezek szerint már réges-régen csinálja ezt, csak eddig te mint illedelmes kislány, meg sem próbáltál beleolvasni.

No ezért nem bírta tovább, és úgy intézte, mintha véletlen lenne.

Beijedt a drága, ha már a szülőkkel is összejöttetek keresztbe-hosszába, megijedt, hogy bekötöd a fejét, és ő ezt még nem akarja.

Mire vársz?

Hagyd a fenébe, ne pazarolj rá több időt. Szakíts vele, küld el melegebb éghajlatra, élje tovább a saját életét, és te is keress magadnak egy jóravaló fiút. Ettől mit akarsz?

2012. jún. 8. 12:15
 25/39 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem a legokosabb dolog, hogy pontot teszel az i-re. Most van arra módod, hogy fényt deríts az igazi énjére, később lehet soha nem lesz ilyen alkalom.

Ne akarj sehova menni, mondván, ledőlsz, fáj a fejed. Tény úgy, mint aki alszik.

Majd amikor elmegy, menj utánna. Ha elkapod a csajjal, ne lépj közbe, csak azonnal írj rá, hogy reméled élvezte, mert ezt veled soha nem fogja átélni és tünjön el az életedből.

Ha együtt éltek én szépen a cuccait a bejárathoz tenném mire hazajön és takarodjon a francba.

Így a veszekedés, agresszívitás is elkerülhető.

2012. jún. 8. 12:23
 26/39 anonim ***** válasza:
Ja, és ajánlok egy alapos vizsgálatot, mert ha ilyen kis diszkórib-ncokkal kefél a parkban, akkor ki tudja..
2012. jún. 8. 12:25
 27/39 anonim ***** válasza:
Azért nem szabadna kislányokat hülyítenie.
2012. jún. 8. 12:39
 28/39 anonim ***** válasza:

Én a helyedben elmennék utána a parkba, megnézném mit csinál, ha félrekúr, kidobnám. És igaza van az előttem szólónak, egy HIV teszt és egyéb szűrések nem ártanának.

Értem én, hogy szeretsz valakit, aki igazából nincs, de ne áltasd magad. Mert annál jobban fog fájni a pofára esés.

2012. jún. 8. 13:17
 29/39 anonim ***** válasza:

Én leírom mit tennék. Az általad vázolt dolgok nekem már 99% -ig ok lenne a szakításra, bármennyire szeretem. Túl nyilvánvaló, hogy téged bizony folyamatosan megcsal a hévégi bulikban.

Amit ma este tennék: Megmondanám neki, hogy este lefújva, egyik barátnőmhöz megyek át, mert rosszul van bla bla.

Ő ezt egyből felfogja úgy, hogy neki az esti kis parkos randi zöld út. Elmegy oda, de én is mennék, valahol megbújnék, és megnézném, tényleg ott lesznek-e, és ha igen, akkor mit csinálnak.

Ha megteszi, az feltenné az i-re a pontot. Bár, mint mondtam, nekem már az eddigi viselkedése is elég lenne bőven a szakításhoz. Annyi jobb pasi van nála, aki soha nem csinálna veled ilyet, ritkák, de vannak, és persze a legtöbb barátnő nélkül, mert mint a magad esetéből is láthatod, a lányok csak olyanokkal vannak, akik keresztbe-hosszába átverik, és csalják őket...

23L

2012. jún. 8. 13:57
 30/39 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm.

Beszéltem barátnőmmel, elkísér és arra döntöttem, elmegyek este és kifigyelem őket.

Már csak azt nem tudom, ott rögtön lebuktassam vagy majd csak másnap? Bár ha én meglátom őket együtt, tuti idegösszeomlást kapok. :(

2012. jún. 8. 14:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!