Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Költözöm, hogy fogja bírni?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy furán hangzik ez a kérdés,de 1 hónap múlva külföldre költözöm. Úgy volt,hogy jön a barátom is,de máshogyan alakultak a dolgok. Azt mondta ,ha ossze jön minden utánam jön,nem tudom eldönteni,hogy ezek csak kifogások-e. Tudom,hogy szeret,de ettől fél. Próbáljak meg kint tovább lepni vagy remenykedjek? Vagy egyel talán van e értelme a táv kapcsolatban? Ideiglenesen.2012. jún. 7. 22:15
1/3 anonim válasza:
ha mehetne,de mégse megy.akkor kezj új életet.távkapcsolat kizárt..100at ismerek1se megy!!
2/3 anonim válasza:
Soha nem tanultam angolul, de a páromat vakon követtem Angliába. És láss csodát, még munkát is lett, életem legszebb éménye volt.
23/N
3/3 anonim válasza:
Szerintem várj még rá aztán majd kiderül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!