Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy het mulva lesz a parom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy het mulva lesz a parom szuletes napja. Mit adjak neki?

Figyelt kérdés

nem romantikus tipus szal eleg nehez dolgom van:(

22 eves lesz es fiu

2009. júl. 2. 19:29
 1/6 anonim ***** válasza:
kérdezd meg tőle. csomagold be magad és add oda magadat. neked biztos örül, ha meg nem akkor...
2009. júl. 2. 19:32
 2/6 A kérdező kommentje:

igen orulne neki de a szuletesnap az ove ezert akarok neki adni valamit... engem majd valami kozos alkalomra kap, evfordulo vagy ilyenek:)

am kerdeztem tole de a valasza termeszetesen azvolt h semmit :(

2009. júl. 2. 19:37
 3/6 anonim ***** válasza:
fu.:D én egy vicces intimissimis alsónacit vettem a brátomnak. féltem, h hogy fog reagálni, de tökjovolt:D intimissimiset! 5000.- ből megúsztam.:)
2009. júl. 2. 19:43
 4/6 anonim ***** válasza:
opa 2× írtam a márkát:D
2009. júl. 2. 19:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Mióta vagytok együtt? Attól is függ.
2009. júl. 2. 20:00
 6/6 A kérdező kommentje:
6 honapja
2009. júl. 2. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!